-->
SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Liveaboard i Bahamas

Scrolla ner på den här sidan för att se när en liveaboard i Bahamas går eller klicka på en specifik båt för att söka avgångarna för endast den båten.
 

Ett av de mest fantastiska äventyr som går att uppleva på en dykresa. Hajaction och dykning med hajar i Bahamas. En liveaboard i Bahamas är inte alltid som vanliga dykresor. Här finns bland annat tiger beach där det är laddat med haj året runt. Under halva året är chanserna goda att få se sköterskehaj, hammarhaj, stor hammarhaj, citronhaj, tjurhaj, karibisk revhaj och inte minst tigerhaj. Dykresor och liveaboarder till Bahamas och Tiger beach är väldigt populära. Särskilt under de delar av året när tigherhajar kommer hit. Planera din liveaboard till Bahamas i tid och du har möjlighet att uppleva den här makalösa hajdykningen. Världens bästa dykning för att uppleva hajar på nära håll.


Inte bara hajar

Till Bahamas åker dykare också för att se delfiner och uppleva de vackra reven, sandstränder och även hajar på lite mer traditionellt vis. Vissa liveaboarder utgår från Bahamas och vissa från Usa. Åker du från Usa är du i Bahamas nästa morgon. För dig som vill ha mer traditionell dykning och ändå uppleva hajar och härliga rev så finns det liveaboarder som erbjuder även detta. Gillar du delfiner är Bahamas en bra destination också under årets sommarmånader. Ibland gör de här liveaboarderna också strandhugg där du kan sträcka på benen och uppleva de härliga stränderna.

Vill du kombinera och ha några sköna dagar på land i anslutning till din dykresa och liveaboard går det bra att kombinera. Du kan stanna i Bahamas* eller bygg på ditt program för att resa vidare i Usa och Florida till exempel. Kontakta oss för dina önskemål så ger vi ett förslag på det också.

* Gäller för liveaboarder som börjar och slutar i Bahamas

Bahamas safaris

Om våra Liveaboarder

Här ovan söker och hittar ett stort urval av alla de liveaboarder vi arbetar med över hela världen. Schemat visar vilka avgångar som finns just nu och med estimerad prisinformation för en dykresa. Fyll i och använd sökfunktionen i fälten med destination eller period och antal platser så hittar du tillgängliga platser lättare. När du vill uppleva den ultimata dykresan så är det många gånger inget som slår en resa med liveaboard! En fantastisk möjlighet att komma åt den bästa dykningen på en destination och samtidigt få vara ute på havet och njuta av det stora blå och fokusera på avkoppling, semester och dykning. Alltid välkommen / Ditt Scuba Travel Team!

Prisinformation!

Samtliga priser i exemplen här är inklusive vistelse på liveaboard med dykning och transfers när liveaboarder så erbjuder det i sina priser. Prisexemplen är också inklusive internationella flyg från Skandinavien.

På vissa liveaboarder kan det tillkomma avgifter för bränsletillägg och hamn- och marinparksavgifter som ibland betalas i förväg och ibland ombord på båten. Flygpriserna är uppskattade baserat på ungefärliga priser som normalt är tillgängliga till respektive destination. Avvikelser i flygpriser kan förekomma beroende på avreseort, tillgång till platser och tid på året.

Med den här sidan vill vi ge dig en indikation om var slutpriset på din dykresa med liveaboard hamnar för att du lättare ska kunna besluta dig inför din resa.

NOTERA!

Flygpriser är extrem färskvara och kan bekräftas först när du har bokat och betalat för dina flyg. Valutakurser ändras dagligen men vi försöker hålla dem så aktuella som möjligt. För många liveaboarder kan en till två hotellnätter innan eller efter din liveaboard vara nödvändigt. Dessa nätter ingår ej i priserna här utan tillkommer. De här nätterna är ibland helt nödvändiga för att säkra upp mot eventuella flygförseningar och undvika att du får problem med anslutningar på flyg vidare till din drömresa. Notera att datumen nedan enbart visar datum för själva liveaboarden om inte annat sägs. De inkluderar alltså inte flygdagar eller evenutella extranätter. När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att återkomma till dig med en offert om pris och datum för din resa enligt dina önskemål.

Vänligen notera! Tänk på att flygpriserna kan öka en hel del under högtider som jul, påsk, skollov etc. Prisökningen är ej inkluderad i nedan priser.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel