EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Om Oss

Scuba Travel är ett växande reseföretag med stor drivkraft och vi har höga krav både på oss själva och våra samarbetspartners. Allt för att arrangera resor med fokus på kvalitet och upplevelser. Företaget har sitt ursprung i en stor res- och äventyrslust och en stor kärlek till havet och ingår i Intoit Travel Group.

Vår fokus sen början var att ha "hands on" erfarenhet för de destinationer vi sälja. Detta för att kunna erbjuda våra kunder bra kvalitet, service och minnen för livet. Vi är flexibla utefter kundens önskemål och utöver dykning kan vi även på en del destinationer sätta ihop äventyrspaket som ger spänning och pirr i magen. Vi erbjuder dykresor för alla nivåer från nybörjare till tekniska dykare. 

Intoit Travel Group

Intoit Travel Group består av nischade researrangör som med passion, kunskap och stor erfarenhet skapar resor, möten och upplevelser åt våra gäster. Företagen som, inklusive Scuba Travel ingår i Intoit Travel Group är:

  • Scuba Travel - dykresorna som du drömmer om. Scuba Travel arrangerar dykresor till hela världen. Landbaserade resor och liveaboard. Scuba Travel har den perfekta dykresan för dig oavsett om du är nybörjare eller en erfaren dykare.
  • Hummingbird Grupp & Konferens – Specialister på att skapa framgångsrik kommunikation och bygga relationer med upplevelser, möten & resor som verktyg. Hummingbird arrangerar varje år ett hundratal möten och konferensresor, alltid skräddarsydda efter kundens behov. Kontakta Hummingbird Grupp & Konferens för att skapa er nästa konferensresa eller event.
  • Hummingbird Life Style Travel - Hummingbird är specialist på resor till exotiska platser och kryssningar över hela världen. Karibien/Västindien, Seychellerna, Costa Rica, Sri Lanka,  Maldiverna, Mauritius samt Australien och Nya Zeeland är några av våra främsta specialistområden. Vi har gjort otaliga egna resor till dessa områden och brinner för att få chansen att få chansen att arrangera din nästa resa hit.
  • More Sailing – experten på seglingsresor världen över. Segla i Kroatien eller i Grekland, i Karibien eller över Atlanten. More sailing har seglingsresorna för er som vill segla på egen hand och för er som föredrar att ha en besättning.
  • African Tours & Safaris – experten på resor till Afrika sedan 2007. Drömmer du om en resa till Sydafrika, en safari i Tanzania eller Kenya eller kanske uppleva magiska och exotiska Madagaskar? Låt African Tours & Safaris arrangera safariresan åt er.

Hummingbird Life Style

Hummingbird_Life_Style

African Tours & Safaris

African_Tours

More Sailing

More_Sailing

Hummingbird Grupp och Konferens

Hummingbird_Grupp_och_Konferens

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel