EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan
Kontaktbild

Vem är Heather?

Född och uppvuxen i Canada, en backpackertur stod på schemat efter universitet, och Sverige var först på tur innan hon ville vidare till Asien. Det blev ett halvår som au pair, och under det halvåret fastnade Heather för dykning, tog certifikat, blev dykinstruktör och två år senare var hon kvar i Sverige och hade gift sig med killen som drev dykverksamheten.

2002 började Heather arbeta som guide för ett reseföretag och for runt i världen. Det väckte intresset för en egen verksamhet, och 2004 grundade hon Scuba Travel tillsammans med sin man. ST har idag vuxit till Skandinaviens största aktör inom dykresor, och under åren har även familjen utökats med två barn, liksom listan över länder som Heather besökt. Över 30 länder över hela världen har det blivit genom åren, så att hon fastnade längre än planerat i Sverige var alldeles utmärkt även ur den aspekten.

Besökta dykresmål

Heather har loggat dyk i bl.a. Kanada, Tobago, Maldiverna, Egypten, Azorerna, Bali, Norra Sulawesi, Sardinien, Newfoundland, Malta, Bonaire, Cypern, Curacao, Kroatien, Sydafrika och Wakatobi.

Heathers roll på Scuba Travel

Heather grundade Scuba Travel år 2004 och är kvar som en av ägarna till företaget. Hon är aktiv i företaget med utveckling av hemsidan.

Kontakta Heather

Email:  group@scubatravel.se
Telefon:  +46 31 375 8089

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel