-->
SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan
Kontaktbild

Vem är Per?

Per är en erfaren dykare och resenär med ett stort intresse för just detta. Mycket intresserad av geografi och biologi. Började dyka i början av 90-talet och har privat och genom sitt jobb besökt ett drygt 80-tal länder. Per bor numera I Batangas i Filippinerna där han jobbar som tidigare och har möjlighet att underhålla dykningen och också hjälpa andra med att arrangera och ordna bra resor. Ibland åker han även med på gruppresor och assisterar. Per har jobbat med dykning på heltid sedan 1996 såväl som instruktör med egen dykskola som med dykresor. Genom sitt jobb har han blivit bortskämd att resa och fått se och uppleva många platser i världen. 

Med sitt stora intresse för biologi och geografi kombinerar han nytta med nöje och Per är idag den troligen mest erfarna och beresta dykresearrangören i Sverige. Han har till dags dato besökt ett drygt 80-tal länder och dykt I de flesta av dem. Per bor numera på ön Luzon några timmar söder om Filippinernas huvudstad Manila där han jobbar vidare precis som tidigare med att hjälpa dig och andra att besöka platser och förhoppningsvis få uppleva det han själv kunnat göra och mer.

Efter tusentals dyk genom åren är det fortfarande avkoppling och nöje att få komma under ytan och att få se nya arter som han inte sett tidigare är total lycka och drömmen är att få en bild på dem för att föreviga ögonblicket. Till detta möjligheten att få tillbringa tid med att möta människor från hela världen och uppleva nya länder och platser gör att nytta och nöje förenas. 

Per jobbar för Scuba Travel som konsult där han både sätter ihop individuella resor och gruppresor samt diverse administrativt bakom kulisserna och avlastar och ger support till teamet i Sverige.

Pers genomförda gruppresor:

  • Södra Leyte / Romblon, Filippinerna - mar/apr 2023

Pers kommande gruppresor:

  • Inget planerat just nu, men det kommer!

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel