EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan
Henrik Almers - ägare

Henrik Almers - ägare

Henrik Almers är född och uppvuxen i Småland och har alltid haft ett stort intresse för havet. Han lärde sig att dyka 1986 och är utbildad marinbiolog. 1996 öppnade han sin första egna dykskola. Under sin karriär har Henrik ägt och drivit flera dykskolor samt ett distributionsbolag för dykutrustning.

Läs mer
Heather Almers - ägare & administratör

Heather Almers - ägare & administratör

Född och uppvuxen i Canada, en backpackertur stod på schemat efter universitet, och Sverige var först på tur innan hon ville vidare till Asien. Det blev ett halvår som au pair, och under det halvåret fastnade Heather för dykning, tog certifikat, blev dykinstruktör och två år senare var hon kvar i Sverige och hade gift sig med killen som drev dykverksamheten.

Läs mer
Ulf Hansen - ägare

Ulf Hansen - ägare

Ulf är en entreprenör ut i fingerspetsarna och har en passion för aktiva och upplevelsrika resor. Han är ofta hemkommen från en exotisk vandring, kajakpaddling eller annat spännande äventyr. Ulf är stolt över att ha blivit utsedd till årets entreprenör.

Läs mer
Daniel Benér - VD och reserådgivare

Daniel Benér - VD och reserådgivare

Daniel är uppväxt i Jönköping och blev genast en biten dykfantast när han en kall februaridag år 2000 då han tog sitt dykcertifikat. Trots kylan blev han fascinerad av tyngdlösheten och den nya världen som uppenbarade sig. Därefter var det full fart framåt med vidareutbildningar till divemaster och dykinstruktör.

Läs mer
Oscar Hedström - reserådgivare

Oscar Hedström - reserådgivare

Oscar är uppvuxen i Värmlands skogar men flyttade till västkusten för nya äventyr efter ett par säsonger i Asien som DM och instruktör.

Läs mer
Ashraf - platspersonal

Ashraf - platspersonal

Ashraf har arbetat med oss sedan 2004 och är ett känt och uppskattat ansikte för de som har rest med Scuba Travel till Egypten och Röda Havet.

Läs mer

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel