EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Jobba hos oss

Joina vårt team

Scuba Travel Scandinavia är nordens största dykresearrangör och personerna bakom Scuba Travel är ett härligt team av strålande stjärnor. Vill du komma och jobba med oss? Nedan hittar du våra lediga tjänster. Hittar du inget som passar dig just nu är du självklart välkommen med ditt CV iallafall, skicka det till info@scubatravel.se och märk med spontanansökan. 

Lediga tjänster

 

Är du vår nya resesäljare?

Nu söker vi en riktigt vass resesäljare, är det du? Oavsett om resmålet är Maldiverna eller Galapagos, har du känslan att översätta resenärers behov till upplevelser. Våra resenärer förväntar sig något utöver det vanliga och vi tror att du gillar den där extra utmaningen i din arbetsroll.


Hos oss kommer du att få jobba med riktigt kul och spännande resor. Utöver bra villkor och en flexibel arbetsplats kommer du att bli belönad med inspirationen från ett riktigt vasst team av sju kollegor plus ytterligare 50 kollegor på systerbolagen. Det är helt enkelt en drömtjänst för dig som gillar dykning och sälj.


Du kommer att vara baserad på vårt kontor i nyrenoverade lokaler i Göteborg. Systerbolagen är Hummingbird Lifestyle Travel, Hummingbird Grupp & Konferens, Prima Travel, Croatia Yacht Club och African Tours & Safaris.


Vi söker dig som...
älskar försäljning och får en kick av att leverera fantastiska resor till våra resenärer. Du har energi och delar gärna med dig av den till kollegor och resenärer. Du är en problemlösare som ser möjligheter och tar ett stort eget ansvar. Du är van och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Och vi tror att du letar efter en arbetsplats där du kan vara med och påverka, där din insats spelar stor roll.


Kvalifikationer

  • Vi söker dig som är ambitiös, passionerad, noggrann, skriver och talar engelska flytande, har hög datavana och är en lagspelare. 
  • Erfarenhet av dykning eller är intresserad av att lära dig att dyka
  • Bra destinationskunskap och resvana
  • Det är en stor fördel om du har arbetat med reseförsäljning eller att du har haft en roll som säljare tidigare


Vill du bli en av oss? Maila ditt personliga brev samt CV till henrik@scubatravel.se. Skicka omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Om tjänsten

  • Publicerat: 11 Jan 2019
  • Omfattning: Tillsvidare 75-100%
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg
  • Sista ansökningsdag: 31 jan 2019
  • Kontakt: VD Henrik Almers på henrik@scubatravel.se

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel