our network

Scuba Travel-Ambassadörer

Vi på Scuba Travel har letat efter resmål som kan passa olika önskemål och behov. Från familjer till äventyrslystna, till resenärer som inte har någon att resa med och vi hoppas att våra gruppresor kan passa just dig!

De flesta av våra gruppresor har en Scuba Travel-ambassadör med på resan för att öka värdet på resan på olika sätt med sin specialkompetens och erfarenhet.

Vad gör en Scuba Travel-ambassadör (STA)?

  • En STA är en resursperson som åker med på våra gruppresor för att öka värdet på resan. Det kan exempelvis ske genom att en STA håller föreläsningar om det marina livet eller vrak i form av en s.k. workshop.
  • En STA har ofta en specialkompetens att dela med sig av till övriga medresenärer och kan på detta vis skapa ett tema för resan. Exempel på teman kan vara UV-fotografering, marinbiologi och ekologi, teknisk dykning, fridykning och grottdykning.
  • Förutom att genomföra aktiviteter inom ett tema eller liknande, så har en STA inget formellt reseledaransvar. 
  • En STA har inget ansvar för dykaktiviteternas genomförande under resan. Detta ansvar ligger helt på guider och instruktörer på dykcentret eller liveaboardbåten.
  • En STA har inget generellt ansvar för resans delar såsom flyg, boende, transfers etc. Detta ansvar ligger helt på Scuba Travel som researrangör. 
  • Du som är resenär har fortfarande ditt eget ansvar för att passa tider för flyg och liknande, även om en STA finns med på resan.
  • Om du ber en av våra STA´s om råd, så svarar de i egenskap av privatpersoner och inte som representanter för Scuba Travel. Det är alltid ditt eget beslut och du ansvarar för det.
  • En STA kan inte hållas ansvarig för eventuella olyckshändelser som inträffar under en resa på annat sätt än i egenskap av privatperson.

 

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.