-->
SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan
Kontaktbild

Vem är Signe?

Signe Selven är en utbildad jurist, men gjorde sin hobby till ett jobb under 2007. Hon är för närvarande chef för Havsport Dykkersenter i Trondheim, Teknisk dykare och PADI Course Director. Under 16 år har hon utbildade dykare på olika nivåer och sett glädje, säkerhet och erfarenhet som de har fått på sina dyk och dykturer.

Signe har alltid älskat att vara i vatten. Hon var aktiv inom simning i 12 år och är en simlärare. Hon driver för närvarande kurser i livräddning och evakuering från helikopter som ett tillägg till dykkurser.

Signe har arrangerat dykresor runt om i världen i 15 år. Hon älskar resor till den arktiska regionerna och har dykt utanför både Grönland och Svalbard. Annars har utflykterna gått till många av världens vackraste dykmål i Stilla havet, Atlanten, Indiska Oceanen och Nordsjön. Förutom dykning är hon förtjust i höga berg och expeditioner med skidåkning och hon har korsat tvärs över Grönland och längst med hela Svalbard.

Världen har mycket att erbjuda och dykning är fantastiskt vart du än är. Om det är i kallt vatten, får man ta lite mer kläder och ta till enkla tricks för att njuta av dykningen. Men känslan av att ligga på ett isberg, titta på det vackra ljuset och nästan orörd natur är mycket speciell.

Hon har också dykt mycket i Sydafrika. Här hittar du de finaste mjuka korallerna och ett fascinerande djurliv. Dem resorna kan enkelt kombineras med spännande upplevelser på land.

Signe's kommande gruppresor:

  • Storvilt i Socorro - mars 2020

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel