-->
SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan
Kontaktbild

Vem är Catarina?

Jag är en tjej från de Värmländska skogarna som numera bor i Göteborg och jag bara älskar att vistas under ytan. Jag har över 1000 loggade dyk, och tro de eller ej de är alla loggade på papper. Mitt första dyk gjorde jag i maj 2008, på Släggö i Lysekil, med Oxygene diving från Göteborg. Jag kommer fortfarande ihåg det. Det var 6 grader i vattnet när vi skulle göra alla övningarna, minst sagt svalkande.

Trots denna kyliga start är kallvattendykning min grej. Jag föredrar dykning hemma i Sverige och speciellt här på västkusten, två andra favoritplatser att besöka är Norge och Kanada.

Jag brukar säga att dykning för mig är som yoga för andra. När man kommer under ytan så är man där och då, alla andra distraktioner försvinner och mitt hela fokus ligger på det som är framför mig och alla intryck det ger mig.

Jag vill hela tiden utforska mer miljöer, och utveckla mig själv som dykare. Framförallt bli en säkrare dykare med mer kontroll på mitt utförande så att jag kan lägga mer energi på världen under vatten.

Mitt intresse för dyksporten sträcker sig längre än mitt personliga utövande då jag sedan några år tillbaka engagerat mig i Svenska Sportdykarförbundet och deras viktiga arbete, mitt nuvarande ansvarsområde är ordförande för valberedningen. Jag har även varit ordförande i GVSDK (Götaverkens sportdykarklubb) i sex år.

På somrarna hittar ni mig på Väderöarna, hos Dyk-Leif. Där har jag jobbat sedan 2015/2016 och hjälpt dykare att få ut så mycket som möjligt på sin vistelse vid havet, en fantastisk förmån att få arbeta med sin passion. Jag är väldigt serviceinriktad och tycker det är otroligt inspirerande att hjälpa andra att uppleva den värld som jag håller så mycket av.

När jag inte dyker så tenderar jag att lägga min energi och tid på träning, där fotboll och handboll ligger mig nära hjärtat. Träning och friskvård är som ni förstår en stor del av mitt liv och större delen av mitt arbete på Angeredsgymnasiet handlar om just, att väcka samma passion som jag känner hos mina ungdomar.

Scubatravel erbjuder alltid en helhetslösning som sträcker sig från start till mål, där ni tar ett stort professionellt och medmänskligt ansvar för allt som sker även utanför själva dykningen.

Catarinas tidigare gruppresor:

  • -

Catarinas kommande gruppresor:

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel