EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan
Kontaktbild

Vem är Michael?

Jag fick mitt första cyklop som 7 åring och efter det var det kört, det var dykare jag skulle bli! Provade apparatdykning som 15 åring men intressena har varit många, allt från kampsport till att meka sönder gamla bilar. Dykningen kom igång på allvar först 10 år senare och då var det kört på riktigt!

Bytte 1995 ut mitt dåvarande yrke som snickare till att börja jobba med dykning på heltid och har inga planer på att nu många år senare ändra på det. Att jobba med dykning är också att jobba med människor vilket ger otroligt mycket.

Jag har drivit dykutbildning i egen regi sedan år 1999. Blev NAUI Tech instruktör år 2000. Är utbildad inom NAUI, PADI och IANTD och startade SwedTech Diving 2003 som numera är en utbildningsorganisation med inriktning på teknisk dykning.

Jag är en vraknörd men uppskattar ändå all typ av dykning. Jag tycker att kontrasterna mellan olika dykmiljöer berikar dykningen. Upplevelserna som resor ger är något som har blivit ett gift, ett skönt gift. Reser så mycket jag hinner både med och utan dykutrustning.

Mitt samarbete med Scuba Travel har gett mig många fantastiska minnen i form av sköna dykresor. Hänger ni med mig på en resa så blir det ofta fokus på vrak. Jag har gjort det till min grej att dela med mig av mina erfarenheter inom vrakdykning. Det blir alltid en skön mix av heta tips, dykträning och mer eller mindre sanna dykhistorier.

Här är en länk till SwedTech Diving för dig som är intresserad av att utbilda dig inom teknisk dykning.

Michaels kommande gruppresor:

  • Inga resor på gång just nu

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel