-->
SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan
Kontaktbild

Vem är Magnus?

Magnus har 25 års erfarenhet av att leda expeditioner över hela världen och som utbildare inom foto & UV-foto. ”Det har alltid varit min målsättning att hjälpa expeditionsdeltagare på deras egen ambitionsnivå, så att råd och tips kan ge resultat där och då.”  På sina gruppresor är Magnus med som er egen Photo Pro.

Magnus bilder publiceras över hela världen och hans alster har till och med prytt dubbelsidor i National Geographic Magazine. Idag är Magnus en drivande kraft bakom världens största fotoprojekt ”Wild Wonders of Europe” och under 2015 startar samma gäng upp ett liknande initiativ i Kina. Han är även en av grundarna till Exposure Expeditions. Styrelsemedlem i stiftelsen Wild Wonders Foundation och stolt medlem av Naturfotograferna/N. Magnus Lundgrens lista över internationella utmärkelser är lång och sträcker sig över flera decennium. Mest stolt är han själv över sina utmärkelser i den prestigefyllda tävlingen ”Wildlife Photographer of the Year” och för ett par år sedan korades Magnus till European Wildlife Photographer of the Year för sin bild av en segelfisk som slår sitt spjut genom ett sardinstim. Magnus har representerat Sverige i tre världsmästerskap i undervattensfoto och tog en silvermedalj på Mauritius 2007. Magnus har arbetat som professionell fotograf sedan flera årtionden.

Resenärers kommentarer:

"Att åka med Magnus kan jag rekommendera till alla, även er som kanske inte är kanonfotografer och har den största och mest avancerade fotoutrustningen (själv är jag snarare ”Videographer-light” och mina GoPro kameror (Hero 3+, 4 Black och 5 black) är mina bästa vänner och följeslagare. Magnus är inte bara en fantastisk fotograf och pedagogisk i sina genomgångar och förklaringar utan gör dessutom fotograferande och redigerande intressant även för oss som inte har det som största intresse. Han är dessutom en osedvanligt trevlig kille att resa med och bjuder på många skratt. Jag kommer att åka fler gånger med Magnus, garanterat." - Johan Welander, reste med Magnus till Bahamas, 2017

Magnus tidigare gruppresor:

Magnus kommande gruppresor

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel