-->
SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan
Kontaktbild

Vem är Annelie?

Jag älskar havet och det är en av anledningarna till att jag dyker. Min kärlek har format mig till en av de främsta fridykarna i världen. Jag delar med mig av den kärleken till havet genom att undervisa andra om känslan av frihet som fridykning ger – Friheten att få vara ett med havet utan all klumpig utrustning.

Men jag har inte alls något emot att andas under vattnet. Jag har faktiskt en lång erfarenhet inom dykning som PADI divemaster med cirka 500 loggade dyk i haven runt om i världen. Jag har arbetat med både scuba- och fridykning i länder som Thailand, Egypten och Sverige. Under sommaren spenderas min tid i Lysekil, där jag undervisar fridykning i Gullmarsfjorden.

Min fotokarriär startade då jag ville visa mina vänner som befann sig ovanför ytan, vilka fantastiskt vackra landskap som gömmer sig i undervattensvärlden. Detta har på senare tiden utvecklats till mestadels fridykningsfoton, som alla är tagna på ett andetag. 

Det är verkligen en utmaning att vara en fridykningsfotograf eftersom du bara har en liten stund på dig att fånga den perfekta bilden och dessutom lyckas få till de rätta inställningarna. 

Jag bidrar med artiklar till tidningen FOTO, jag har vunnit ett flertal fototävlingar och har även deltagit som domare.

Jag hyser en stor kärlek till varelserna i havet. Jag har tagit flera kurser i marinbiologi för att lära känna dem bättre och jag hoppas att dykare runt om i världen precis som jag, gör sitt bästa för att bevara våra vackra hav och dess invånare.

Annelies tidgare gruppresor:

  • Dahab Egypten - oktober 2018
  • Maldiverna - mars 2019
  • Raja Empat, Indonesien - februari 2020
  • Maldiverna - november 2021

Annelies kommande gruppresor:

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel