-->
SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan
Kontaktbild

Vem är Alex?

Passionen för resande och att upptäcka nya platser och särskilt under vattnet har alltid drivit mig. Att få utforska runt nästa hörn är något de flesta dykare är väldigt familjära med. Man vill ju så gärna bara dyka runt nästa revkant för att se lite till. Jag började dyka tidigt 90-tal och har i princip fotograferat sedan första dyken. Redan 1995 tog jag min DiveMaster och jobbade då på dykcenter både i Sverige, Spanien och på en Liveaboard i Röda Havet S/Y Amorina.

I lumpen passade jag på att göra något nyttigt av tiden så jag sökte till mindyk och kom in och var 1 av 3 mitt år som blev godkända mindykare och dök mycket runt Gotland då.Techdykningen började jag väldigt sent med men är idag Full Cave DPV eCCR dykare och MOD 3 och gör många djupa och långa kallvattensdyk med nöje. Gärna långt in i gruvor i Sverige.

De senaste 17 åren har jag rest ca 10-20v om året då det är en del av mig och mitt jobb som fulltids fotograf inom reklam och mode men numera mestadels under vattnet. På studion jag jobbade var jag också reseansvarig för personalen och tog bl.a. 40 pers till Jordanien och på massa andra roliga upplevelser. Jag har även alltid vart reseledare bland barndomsvännerna och alltid gett oss alla bästa tänkbara upplevelse.

Första resan jag kommer representera går till Palau med spännande vrakdyk och extrema drift dives med massor av haj! Häng med och få ditt livs upplevelse samtidigt som du får möjlighet att utveckla dig som undervattensfotograf med mig som bollplank.

 

Alex tidigare gruppresor:

  • Egypten - februari 2022

Alex kommande gruppresor:

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel