PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan
Magnus Lundgren - uv-fotograf

Magnus Lundgren - uv-fotograf

Magnus har 20 års erfarenhet av att leda expeditioner över hela världen och som utbildare inom foto & UV-foto. ”Det har alltid varit min målsättning att hjälpa expeditionsdeltagare på deras egen ambitionsnivå, så att råd och tips kan ge resultat där och då.”

Läs mer
Anders Salesjö - marinbiolog

Anders Salesjö - marinbiolog

Redan under uppväxtåren intresserade jag mig mycket för djur- och växtliv i vatten. I sex års ålder fick jag mitt första akvarium, som med åren blev fler och fler. Sportfiske var ett annat sätt att få kontakt med livet där nere under ytan. Vid tolv års ålder gick jag med i Skövde Sportdykarklubb för att få se hur djuren levde i sin naturliga miljö.

Läs mer
Annelie Pompe - fridykare

Annelie Pompe - fridykare

Jag älskar havet och det är en av anledningarna till att jag dyker. Min kärlek har format mig till en av de främsta fridykarna i världen. Jag delar med mig av den kärleken till havet genom att undervisa andra om känslan av frihet som fridykning ger – Friheten att få vara ett med havet utan all klumpig utrustning.

Läs mer
Tomas Jansson - uv-fotograf

Tomas Jansson - uv-fotograf

Jag tog dykcertifikat för 15 år sedan. Är i dag PADI Divemaster med stort intresse för undervattensfotografering. Att använda kameran har gett mig stora möjligheter att dela med mig av de fantastiska former och färger som finns under vattenytan.

Läs mer
Hans Örnhagen - dykläkare

Hans Örnhagen - dykläkare

Det skall sägas från början, någon stor sportdykare med tusentals dyk är jag inte, trots ett idag 40 år gammalt CMAS certifikat. Å andra sidan har jag vikt hela mitt vuxna liv åt dykerimedicin, dykerimedicinsk forskning och utbildning i ämnet.

Läs mer
P-A Andersson - teknisk dykare

P-A Andersson - teknisk dykare

Kallvattensdykare och instruktör inom Swedtech Diving. Jag utbildar på alla nivåer från nybörjare till avancerad vrakdykning och rebreatherdykning. Ni ser mig oftast på Västkusten där jag utbildar eller utforskar våra lokala dykmål i Gullmarsfjorden eller vrak längs Västkusten.

Läs mer
Ingvar Eliasson - uv-fotograf

Ingvar Eliasson - uv-fotograf

Under hela mitt liv har jag varit intresserad av biologi och då inte minst det marina livet. Mitt intresse för både dykning och fotografi startade ungefär samtidigt, så tidigt som 1970. Min första undervattensbild tog jag faktiskt redan i början av 1970-talet i Arild, med en lånad Nikonos II.

Läs mer
Jennie Soriano - uv-fotograf

Jennie Soriano - uv-fotograf

Jag blev helt betagen av undervattensvärlden, dess invånare och mystik när jag för 16 år sen började med dykning i mörka Östersjön och den känslan håller i sig än i dag. Jag dyker så ofta jag kan för att upptäcka och lära mig mer.

Läs mer
Michael Wolhardt - vrakexpert

Michael Wolhardt - vrakexpert

Jag fick mitt första cyklop som 7 åring och efter det var det kört, det var dykare jag skulle bli! Provade apparatdykning som 15 åring men intressena har varit många, allt från kampsport till att meka sönder gamla bilar.

Läs mer
Catarina Jostéus - dykentusiast

Catarina Jostéus - dykentusiast

Jag är en tjej från de Värmländska skogarna som numera bor i Göteborg och jag bara älskar att vistas under ytan. Jag har över 1000 loggade dyk, och tro de eller ej de är alla loggade på papper.

Läs mer
Signe Selven - dykentusiast

Signe Selven - dykentusiast

Signe Selven är en utbildad jurist, men gjorde hennes hobby till ett jobb under 2007. Hon är för närvarande chef för Havsport Dykkersenter i Trondheim, Teknisk dykare och PADI Course Director.

Läs mer
Resa utan gruppledare

Resa utan gruppledare

Några av våra gruppresor sker utan medföljande gruppledare/ambassadör från Skandinavien. Dessa resor är ibland tillsammans med en dykskola från Skandinavien och ibland helt på egen hand. Dock finns det på varje dykresa alltid tillgång till lokala guider på plats. 

Läs mer

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel