PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

#scubaclnuphero

Bli en Scuba Travel Hero!

Med start under 2019 års Dykmässa drog vi igång vår hittills viktigaste tävling: #scubaclnuphero. Alla som jobbar för Scuba Travel brinner för miljöfrågor, och vi diskuterar ständigt vad vi kan göra mer, och hur vi kan få andra att inspireras att göra mer. Dessa diskussioner och tankar har lett till att vi dragit igång #scubaclnuphero.

Tanken är att även vi som individer kan göra något konkret för att hjälpa vår natur och våra hav. I detta fall genom att plocka upp plast och annat skräp på stranden eller i havet. Vi och våra samarbetspartners vill ge varje tävlande chansen till stora priser, för förhoppningsvis kan vi tillsammans göra en stor skillnad.  

Vi startade med att dela ut 500 nätkassar märkta #scubaclnuphero på DykMässan - The Swedish Dive Show. Har du inte en av dessa, ingen fara - allt vi vill är att även du gör en insats. Plocka skräp på en strand eller under ett dyk någonstans i världen. Tagga #scubaclnuphero med ett snyggt foto på Fb/insta och du deltar i vår gemensamma insats att göra vår värld lite bättre. Glöm inte att gilla oss på Facebook och/eller Instagram!

Tävlingen pågår till 29 feb 2020.

69712216_10151361647784977_5539252384309444608_n

Priser

1:a pris - En liveaboardresa med Nautilus liveaboards till Guadalupe
Guadalupe-öarna utanför Mexiko är den plats som anses vara den bästa i världen för burdykning med vithaj i specialbyggda burar! Flyg tillkommer.

2:a pris - En liveaboardresa med Palau Siren till Palau
Palau är mest känd för sitt 112 km långa barriärrev som omsluter spektakulära korallrev och en lagun som kallas för en dykares paradis. Flyg tillkommer.

3:e pris - En liveaboardresa med Truk Master till Truk Lagoon 
Truk Lagoon ligger mitt ute i Stilla Havet och är en mytomspunnen lagun, och ett paradis för vrakälskaren då över 60 skeppsvrak och 250 flygplansvrak vilar här. Flyg tillkommer.

4-8:e pris - Ett års prenumeration på DYK NetMag
Tävlingen pågår fr.o.m. Dykmässan 2019 t.o.m. 29 februari 2020. Tävlingens vinnare presenteras under Dykmässan år 2020. Särskilda villkor gäller. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren själv. Vinsten kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter.

Sponsorer

Nautilus Liveaboards

Sponsor av vårt 1:a pris! Nautilus Liveaboards erbjuder liveaboardresor till riktigt spännande destinationer. Du kan dyka i Guadalupe, Socorro, Sea of Cortez eller Cabo Pulmo. 

nautilus%20logo%20web

blue O two

Sponsor av vårt 2:a och 3:e pris. blue O two har 14 liveaboards över hela världen, från Röda Havet till Franska Polynesien!

bo2%20logo%20web

DYK NetMag

Sponsor av vårt 4:e-8:e pris. DYK är ett digitalt månadsmagasin om svensk, skandinavisk och internationell dykning. I tidningen finns en tonvikt på det visuella i form av vackra bilder och stilren layout. Som prenumerant får du massor av kunskap, inspiration och aha-upplevelser.

dyk%20logo%20web

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel