PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Oscar - vår nya stjärna

Under hösten år 2018 sökte vi med ljus och lykta efter vår nästa stjärna. Vi önskade en riktigt vass resesäljare till att förgylla vårt team. Vi hade flera lovande kandidater, men slutligen lyckades värmlänningen Oscar Hedström charma oss. Oscar har visat sig vara just det vi sökte, en riktig stjärna och har blivit ett mycket tacksamt tillskott till vårt härliga team på kontoret i Göteborg. Välkommen Oscar!

Vem är Oscar?

Oscar är uppvuxen i Degerfors, i Värmlands djupa skogar. Första dykupplevelsen kom vid tidig ålder på östkusten av Thailand vid 10 års ålder och där var han fast. Åren efteråt kom certifikaten fort, OW i Malaysia, Adv i Thailand, Rescue i Sverige. Innan studenten kom och han flyttade till Thailand för att jobba som DM. Fastnade där ett par år innan han gjorde sin instruktörskurs 2015. Flyttade hem till Sverige helt 2016 för att flytta till Västkusten och nya äventyr.

Besökta dykresmål

Oscar har samlat på sig dyk i Australien, Thailand, Indonesien, Malaysia och Sverige.

Oscars roll på Scuba Travel

Oscar har jobbat på Scuba Travel sedan 2018. Oscars roll är försäljning och administration. Oscar har hand om frukost och AW på fredagar när det väl beger sig.

Vi söker ytterligare en stjärna!

Du har väl hört att vi just nu söker ytterligare en ny stjärna till vårt kontor i centrala Göteborg? Läs mer om tjänsten som resesäljare här!

 

News-oscar

 

Kontakta Oscar

Email:  oscar@scubatravel.se
Telefon:  +46 31 375 8087
 

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel