EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Angående corona-viruset och hur det påverkar bokade resor med Scuba Travel

Situationen med corona-viruset ändrar sig kontinuerligt. Vi på Scuba Travel håller oss löpande informerade om situationen på de dykdestinationer som vi arrangerar resor till. 

De myndigheter som vi inhämtar information från är:
Utrikesdepartementet
Folkhälsomyndigheten
World Health Organization
Svenska resebyråföreningen
Kammarkollegiet

När det kommer till beslut angående din resa är det utrikesdepartementets rekommendationer som vi följer. Om UD inför en avrådan för din specifika destination kan du 14 dagar innan avresa boka om din resa till annat datum. Alternativt kan du boka om till annan destination (med ev rabatter/tillägg) eller så kan du få pengarna tillbaka. Allt sett i enlighet med paketreselagen.

Om ingen avrådan finns för den destination som du ska åka till och du ändå skulle vilja omboka eller avboka din resa så gäller våra vanliga regler kring detta som du finner här.

Om en avrådan finns för din destination men vi är längre bort än 14 dagar från avresa gäller vanliga omboknings- och avbokningsregler. 

Om du har ytterligare frågor om din resa så svarar vi gärna på dem eller hur de här riktlinjer fungerar för din specifika resa så får du gärna skicka oss frågan så ska vi besvara den efter bästa förmåga.

Just nu är det många som har frågor till oss om sina resor och vi tar dem i den ordningen som deras avresa kommer, de som har resor i närtid kommer att prioriteras.

Med vänliga hälsningar,
Daniel Benér 
VD på Scuba Travel Scandinavia

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel