Oktober 2023
Ny reseblogg om Komodo på vår hemsida

Läs vår reseblogg från underbara Komodo i Indonesien. Dykning med mantor, hajar, nudingar och mycket annat och Moas första dugong.

Komodo, ön som andas spänning och mystik i Indonesien. Följ med bent Christensen till en av världens bästa dykmål.

Nu drar vi gång dykning i Saudiarabien med liveaboarder i Röda havet. Ta chansen att uppleva de fantastiska reven vid Farasan Banks eller Yanbu.

Dykning med rävhajar på den härliga lilla ön Malapascua är en härlig upplevelse som ger fantastiska minnen med världens kanske vackraste haj.

Best of Philippines. Boka senast 30 maj och du får 3000 SEK rabatt. Rev i Apo reef och rost i Coron. Rev, hajar, resort, liveaboard och vrak. Februari 2026

En spännande och annorlunda dykresa till Skottland och Shetlandsöarna. Upplev fantastisk vrakdykning och norra Atlantens marina värld.

Boka din dykresa tidigt och vi bjuder på Nitrox. Japp du läste rätt. Boka din dykresa minst 240 dagar innan avresa och du får fri Nitrox.

Upplev Indonesiens fantastiska dykning ombord våra lyxigaste Liveaboarder. Damai I och II erbjuder mer än komfort och bekvämlighet.

Upplev magin i Tubbataha reefs i Filippinerna. En destination som är svår att uppleva men som kan tävla om epitetet världens bästa dykdestination.

En magisk liveaboard genom den indonesiska arkipelagen. Dykning från Ambon och Bandahavet till närmast mytiska Raja Ampat.

Vi har sex platser kvar på en unik dykresa och liveaboard till Bikiniatollen i Marshallöarna mitt i Stilla havet. För dig som älskar vrak.

Scuba Girls goes Bali, häng med på en unik dykresa för tjejer till Indonesien. Mer än bara dykning. Resan går i september 2024

Dykresor till Kuba med liveaboard till drottningens trädgårdar eller Jardinas de la Reina är en fantastisk upplevelse och bjuder på karibiens bästa dykning

Dykning i Röda havet, dyk obegränsat från land i sköna Marsa Alam i Egypten med Magnus Lundgren. Resan går i oktober 2024

Ny avgift för alla internationella resenärer till Bali från 14 februari. Balis lokala regering har beslutat om en avgift på 150 000 IDR per person.

Bangka Island, Sulawesi – Ny resort för dykresor med Scuba Travel. Boka din dykresa nu och upplev dykning i fantastiska Indonesien

Saronde Island, Sulawesi – Ny resort för dykresor med Scuba Travel. Boka din dykresa nu och upplev dykning i fantastiska Indonesien

Tyvärr stiger jordens medeltemperatur som en direkt effekt av människors aktivitet. Så vad kan vi göra för att bromsa detta?