EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Vänligen fyll i formuläret med så mycket information som möjligt. Någon av våra reserådgivare kontaktar dig så snart som möjligt med ett förslag alternativt kontaktar dig för kompletterande information.

Alla fält markerade med en * måste fyllas i.

Destinationer

Reseinformation

Personlig information

Önskar du restips?

Vill du ha ett exakt reseförslg på ett av våra specialerbjudande? Vill veta mer om en gruppresa? Vet du inte vart du vill åka, vad du kan få se eller hur mycket du vill spendera? Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig. Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med råd inför din nästa dyk/snorklingsresa. Kontakta oss direkt eller gör en förfrågan via vårt formulär!

T + 46 301 22 100
E info@scubatravel.se

Vad händer härnäst?

Efter att vi har fått in din förfrågan kommer vi att kika på möjliga dykresor till dig och ditt sällskap alternativt kontaktar vi dig om vi behöver mer information. Allt för att vi på bästa sätt ska kunna skräddarsy din dykresa exakt så som du vill ha den. När vi har en klar bild skickar vi dig ett utförligt reseförslag med text, bilder, pris och vad som är inkluderat. Du tittar igenom det hela med ditt resesällskap och återkommer därefter till oss med eventuella ändringar, frågor samt din bokning.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel