EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Rundresa i Mexiko

av Daniel Benér

En rundresa i Mexiko - Nov 2017
av Daniel Benér

För att öka på utbudet i Mexiko så har Scuba Travel skickat iväg sin egen Daniel Benér för att utforska ön och se vad den kan erbjuda. Daniel åkte iväg på en intensiv 2 veckors resa för att täcka så många delar av Yucatan halvön som möjligt och han blev riktigt imponerad:

"Efter min två veckors långa resa på Yucatanhalvön i Mexiko kan jag inte säga annat än att denna plats är ett dykparadis! Det finns många fina platser runt om i världen som vi skickar våra kunder till men det är ingen som kan mäta sig med den mångfald av olika dyk-upplevelsers som Yucatanhalvön kan erbjuda. Vad sägs om världens näst största välmående korallrev, stora stimm av 2 meter långa tarpons, vackra sköldpaddor, unik dykning vid arkipelagen Chincorro, kristallklart vatten i grottorna (cenotes) för både nybörjardydkare och mer avancerade dykare. Simma bland stora valhajar och mantor i Cancun som äter fiskägg eller upplev segelfiskar på jakt efter fiskstimmen. För de som är ännu mer äventyrligt lagda finns dykning med tjurhajar utanför Playa del Carmen eller snorkling med krokodiler i Chincorro!

Tillsammans med vår operatör på plats Yucatan Dive Trek har vi nu möjlighet att sy ihop hela resor åt dig där vi får med de upplevelser som du vill göra. För de som också är intresserade av aktiviter ovan land också kan vi erbjuda besök vid berömda Calakmul, fullt av pyramider som byggdes för över 2 000 år sedan! Eller komma bort från de turistiga stråken i Playa del Carmen eller Cancun och besök det genuina Valladolid och Izamal.

Jag har aldrig varit på en destination som erbjuder mer dykupplevelser är Yucatanhalvön och jag hoppas att vi får möjlighet att hjälpa er att upptäcka detta dykparadis!"

Kan du, likt oss, inte låta bli att drömma dig bort till Mexiko? Spana då in dessa äventyrsspäckade paket, klicka här!

Text av: Scuba Travels Daniel Benér

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel