EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Rundresa i Mexiko

av Daniel Benér

Rundresa i Mexiko

För att öka på utbudet så har Scuba Travel skickat iväg sin egen Daniel Benér på en rundresa i Mexiko. Där har han utforskat och sett vad landet kan erbjuda. Daniel åkte iväg på en intensiv tvåveckors resa för att täcka så många delar av Yucatanhalvön som möjligt och han blev riktigt imponerad:

"Efter min två veckors långa rundresa på Yucatanhalvön i Mexiko kan jag inte säga annat än att denna plats är ett dykparadis! Det finns många fina platser runt om i världen som vi skickar våra kunder till. Frågan är om det finns någon plats som kan mäta sig med den mångfald av olika dyk-upplevelser som Yucatanhalvön kan erbjuda. Vad sägs om världens näst största välmående korallrev, stora stim av 2 meter långa tarponer. Vackra sköldpaddor eller unik dykning vid arkipelagen Chincorro. Kristallklart vatten i grottorna (cenotes) för både nybörjardykare och mer avancerade dykare. Simma med stora valhajar och mantor i Cancun när de äter fiskägg eller upplev segelfiskar på jakt efter fiskstim. För dig som är ännu mer äventyrligt lagd finns dykning med tjurhajar utanför Playa del Carmen eller snorkling med krokodiler i Chincorro!


Dykning, kultur, historia - vi kan ordna erbjuda kompletta paket

Tillsammans med vår operatör på plats har vi nu möjlighet att sy ihop hela resor åt dig. Där får vi  med de upplevelser som du vill göra. För dig som också är intresserade av aktiviter ovan land också kan vi erbjuda besök vid berömda Calakmul. Här är fullt av pyramider som byggdes för över 2 000 år sedan! Eller vill du komma bort från de turistiga stråken i Playa del Carmen eller Cancun och besöka det genuina Valladolid och Izamal så ordnar vi det.

Jag har aldrig varit på en destination som erbjuder mer dykupplevelser är Yucatanhalvön. Jag hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig att upptäcka detta dykparadis!"

Kan du, likt oss, inte låta bli att drömma dig bort till Mexiko? Spana då in dessa äventyrsspäckade paket, klicka här!

Text av: Scuba Travels Daniel Benér

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel