EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Fridyk på Bali

av Benjamin Patala

Fridyk på Bali - Okt 2016
av Benjamin Patala

Scuba Travels ambassadör Annelie Pompe reste i okt/nov 2016 till Bali för att hålla kurs i fridykning. Här kommer en reseberättelse med bilder från en av deltagarna; Benjamin Patala.

"När vi landat på Bali slogs vi av den härliga värmen och den sköna atmosfären. Den skumpiga bilresan genom bergen höll oss vakna tills vi var framme på resorten, där vi blev mottagna av den gästvänliga personalen.

Förväntan var stor den första dagen på kursen som startade med Yoga vid poolen klockan 08.00. Vi var en liten grupp av människor som aldrig innan hade träffats, vi tittade nyfiket på varandra och log medan yogan satte igång, vi njöt av värmen och havet som brusade ett stenkast från oss.

När vi avslutat passet gick vi för att avnjuta vår frukost och jag kan verkligen säga att den frukosten var den godast på länge för oss som är vana vid frukost innan aktivitet.

De följande dagarna lärde vi oss äta, leva och andas som fridykare. Vi startade dagen med yoga inriktning fridykning och andning, följt av frukost. När vi hade vilat klart var det dags för andningsteknik, fenteknik och mycket annan teknik som en fridykare måste behärska.

Dagarna var också varvade med teori och mycket vattenträning såklart Vi fick lära och även öva tekniskt hur vi skulle dyka vid boj.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel