EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Försäkringar

Vi rekommenderar alla att skaffa en dyk- och reseförsäkring innan resan.

Vi rekommenderar alla att skaffa en dyk- och reseförsäkring innan avresan. Alla våra liveaboardoperatörer kräver att kunderna har med sig bevis på sin försäkring för att kunna åka med på turen. Detsamma gäller om man bor på land och ska dyka.

I första hand så kan du undersöka vad som ingår i din hemförsäkring. Fråga vad som gäller för den dykning du avser göra på din resa (sportdykning, vrakdykning, teknisk dykning etc) samt sjuktransport om olyckan skulle vara framme och du tex snabbt behöver komma till en tryckkammare.

Om du betalar din resa med kreditkort så kan det ingå avbeställningsskydd och andra försäkringar. Villkoren är olika beroende på det avtal du har så kontakta kortutgivaren så du vet vad som ingår för dig om du betalar resan med ditt kreditkort.

Många gånger behöver man ett komplement till sin hemförsäkring för att täcka in sådant som kan inträffa under en resa och vid dykning.

Scuba Travel samarbetar med Europeiska ERV reseförsäkringar. De har ett stort utbud av olika reseförsäkringar, tex Avbeställningsskydd (om något händer innan avresan), Allmänna reseförsäkringar (Reseförsäkring Ung, Reseförsäkring Bas/Plus) samt färdiga Försäkringspaket för olika sorters resor (tex Extremsport, Backpacker osv). Hos Europeiska ERV kan du skräddasy din försäkring för att täcka upp det som inte är inkluderat i din hemförsäkring. Läs mer om de olika försäkringarna på EVR's sida här!

Observera att de flesta avbeställningsskydd måste köpas inom 48 timmar från det att du bokar en resa och betalar anmälningsavgiften, annars gäller de inte.

DAN dykförsäkring

Har du hemförsäkring med bra resetillägg och enbart vill ha en försäkring för dykning så rekommenderar vi DAN (Divers Alert Network) dykförsäkring. De erbjuder helårsdykförsäkring i olika nivåer, så detta kan vara bra om du planerar att dyka mer än endast under en vecka på året. Läs mer och boka här!

För mer information, priser och bokning av Europeiska ERV försäkringar kontakta oss på 0301-22 100 eller info@scubatravel.se

Önskar du restips?

Vill du ha ett exakt reseförslg på ett av våra specialerbjudande? Vill veta mer om en gruppresa? Vet du inte vart du vill åka, vad du kan få se eller hur mycket du vill spendera? Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig. Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med råd inför din nästa dyk/snorklingsresa. Kontakta oss direkt eller gör en förfrågan via vårt formulär!

T + 46 301 22 100
E info@scubatravel.se

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel