PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Vrakresa i Röda Havet 
19 - 26 november 2020

Liveaboard i Röda Havet - En vecka ombord på en liveaboard i Röda Havet innebär att du bor ombord på en lyxig båt, äter god mat, blir väl omhändertagen av besättning och guider, gör spännande dyk och sist men inte minst så är du med om ett oförglömligt äventyr. På denna resa tar Scuba Travel och Anders Etander med dig på ett vrakäventyr utöver det vanliga. Allt från små färggranna fiskebåtar till gigantiska fraktfärjor och krigsskepp.

Ditt boende - På den här resan kommer du att bo ombord på en stor båt, MV Nouran. Här finns gott om plats, stort rymligt dykdäck, soldäck, härligt inbjudande salong och självklart luftkonditionering i alla hytter som erbjuder gott om plats. Självklart har du helpension under resan.

Ambassadör - Anders Etander började dyka 1989 och sen pågick dykningen fram till sommaren 1992 där det blev ett break för att senare återupptas 2011 Drygt  sju år senare och +1600 dyk senare är allt lika roligt, fantastiskt, spännande och underbart som när resan påbörjades.

Utöver vrakdykning i Östersjön och gruvdykning i Sverige reser Anders mycket och har dykt i 17 olika länder i världen. Anders är certifierad till +100 meter både på öppet  system  och rebreather och utbildar som teknisk instruktör på öppet system och sidemount ner till 60 meter. Han är aktiv gruvdykningsinstruktör där han utbildar MineDiver 1 & 2 (grund- och fortsättningskurs) inom NAUI.

Förkunskaper - Du behöver inte ha några särskilda förkunskaper utöver ett dykcertifikat. Denna resa passar både OW-dykare samt mer erfarna dykare. Det finns också möjlighet att tech-dyka om man vill det.

UV-bilder nedan ©Jesper Kjøller

Features

RESMÅL RÖDA HAVET

AVRESEDATUM 19 november 2020

HEMRESEDATUM 26 november 2020

RESANS LÄNGD 7 NÄTTER

RESANS UPPLÄGG LIVEABOARD

BOENDE M/V NOURAN

MÅLGRUPP VRAKINTRESSERADE DYKARE

MAX GÄSTER 24

AMBASSADÖR ANDERS ETANDER

PRIS PER PERSON fr 16 995 SEK

Gör en Förfrågan KOMPLETT RESEINFORMATION Visa Expedition på Facebook

Om resan

Denna vecka är fullspäckad med otroligt mäktiga vrak, djupa rev och storslagna sikter under vattnet!

Vare dig du är nybörjare som precis börjat din dykkarriär och vill få uppleva en liveaboard-resa till Röda Havet med en erfaren ambassadör, eller en erfaren Röda Havet-fantast, så är denna resa en riktig upplevelse!

Snabba direktflyg från de flesta flygplatser direkt till Egypten, magisk service av Red Sea Explorers och fantastiska vrak i norra Röda Havet - denna vecka har allt!   

MV Nouran är en 36 meter lång båt som har plats för upp till 24 gäster fördelat på tolv dubbelhytter. Alla hytter har eget badrum och naturligtvis luftkonditionering. Salongen är mycket rymlig och är utrustad med såväl TV, DVD och ljudanläggning. Dykdäcket erbjuder gott om plats och här finns även ett inbjudande soldäck att koppla av på.

Ombord på MV Nouran erbjuds Nitrox till Nitroxcertifierade dykare och har du ännu inte ditt Nitroxcertifikat kan du ta det ombord. Det finns även möjlighet att hyra dubbelflaskor och UV-scooter ombord mot tillägg.   

Resplan dag för dag

Dag 1
Flyg till Hurghada och transfer samt incheckning på båten

Dag 2-6
Dykning, 2-4 dyk / dag 

Dag 7
Sista dykdagen

Dag 8 
Utcheckning från båten och flyg hem

Vänligen notera!
Vårt program är endast en preliminär plan som påverkas utifrån de yttre förutsättningar som vädergudarna belönar oss med. Det innebär att vi kan behöva flytta aktiviteter och dykplatser till andra dagar och även ersätta planerade aktiviteter med alternativa om så krävs. Vissa flygscheman kan kräva 1 natt före och/eller 1 natt efter liveaboarden i Hurghada. Vi ber dig att vara flexibel.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel