PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Om UV-foto på Bali
9 - 18 oktober 2020

Dykning i Tulamben, Bali - Den här resan är för dig som är redan håller på med, eller vill lära dig, UV-fotografering. På plats i Tulamben väntar 14 härliga dyk, och efter varje dykdag kommer Patrik Jonson att hålla i en foto-workshop. Där går vi igenom teori & kamera/blixtteknik och bildbehandling. Vi kommer även att titta på “dagens höjdare” och tillsammans utvärdera vad som gör en riktigt bra UV-bild. Du behöver inte vara en avancerad UV-fotograf för att kunna vara med på de här workshopen utan det passar bra för alla olika nivåer, nybörjare till avancerad.

Ditt boende - Bali Dive Resort öppnade i maj 2014 och erbjuder bekväma rum med fantastisk utsikt över det majestätiska berget Mount Agung. Resorten ligger vid havet i Tukad Abu, bara 5 minuters bilresa från Tulamben och är en perfekt plats för fridykare, dykare, icke-dykare och familjer. Resorten har sitt eget dykcenter samt ett husrev som erbjuder fantastisk makrodykning. Dykplatserna i Tulamben och Amed ligger alla inom 30 minuters bilfärd från hotellet.

Vår ambassadör Patrik Jonson - Patrik började ta UV-bilder 1990, köpte sin första kamera 1992 och har tagit UV-bilder/videor sedan dess. Han har drivit dykcenter som Gotland Dykmaterial i tre säsonger, och öppnade sedan Visby Dykcenter som han hade i fem år. Patrik har rest och fotat under ytan i världens alla hörn, och kan hjälpa både dig som är nybörjare och dig som är avancerad UV-fotograf att slipa på dina kunskaper.

Features

RESMÅL BALI

AVRESEDATUM 9 oktober 2020

HEMRESEDATUM 18 oktober 2020

RESANS LÄNGD 8 NÄTTER

RESANS UPPLÄGG LANDBASERAT

BOENDE BALI DIVE RESORT

MÅLGRUPP DYKARE

WORKSHOP UV-FOTO

GRUPPLEDARE PATRIK JONSON

MAX ANTAL RESENÄRER 12 PERSONER

PRIS PER PERSON 24 995 SEK

Gör en Förfrågan KOMPLETT RESEINFORMATION Visa Expedition på Facebook

Dykplatser kring Tulamben

Indonesien har en ovanligt stor mångfald av marint liv och dykplatser. Med över 17 000 öar utspridda över ett stort område runt ekvatorn kan man bara föreställa sig den rikedom som finns under havsytan.


Bali är en av dessa 17 000 öar och är förmodligen Indonesiens mest populära dykresmål. Med utmärkt boende, kvalitetsutrustning samt massor av kultur och shopping kommer inte detta som en överraskning.

Med sin bas i Tukad Abu (Tulamben) finns det gott om dykplatser inom 30 minuters radie från Bali Dive Resort som lämpar sig bra för fridykning. Dykningen strax utanför stranden på resorten erbjuder makrodykning i världsklass och är ett paradis för undervattensfotografer. Mest känt är Tulamben för vraket USS Liberty, men här finns även vacker väggdykning, den spektakulära sluttningen Batu Kelibit och färggranna korallträdgårdar.

Dykområdet Amed är även det bara 20 minuter bort och erbjuder fantastiska strömdyk, imponerande korallrev och chansen att se stora pelagiska arter.

Resplan - Dag för dag

Fredag 9 okt - lördag 10 okt
Du lämnar Skandinavien och flyger till Denpasar International Airport (DPS) på Bali. Dagen därpå landar du på Denpasar flygplats och får transfer till Bali Dive Resort and Spa där du checkar in.

Söndag 11 okt - lördag 17 okt
Dessa sju dagar är det dykdags! På eftermiddag/kväll blir det workshop med Patrik Jonson.

Söndag 18 okt
Du ut från Bali Dive Resort and Spa och får transfer tillbaka till Denpasar flygplats där du checkar in och sätter dig på planet hem till Skandinavien. Har du önskemål om att förlänga din vistelse så hör av dig till oss. 

Vänligen notera!
Vårt program är endast en preliminär plan som påverkas utifrån de yttre förutsättningarna som vädergudarna belönar oss med. Det innebär att vi kan behöva flytta aktiviteter och dykplatser till andra dagar och även ersätta planerade aktiviteter med alternativa om det krävs. Vi ber dig att vara flexibel.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel