PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Norra Sulawesi
6 - 19 okt 2019

Endast 3 platser kvar!

Att dyka i Bunaken marinpark och Lembeh Straits är en upplevelse! Norra Sulawesi är hem till tusentals färggranna, sällsynta marina varelser och historiska vrak. Här kan du utforska det magnifika korralrevet på Manado sidan och på andra sidan i Lembeh - världsberömd för sitt makroliv, kan du vara säker på att någon gång få syn på något som du aldrig tidigare skådat.

Lär dig mer om UV foto - Du och de andra gruppdeltagarna kommer att få vägledning i UV-foto samtidigt som ni får möjlighet att dyka vid dessa fantastiska dykplatser. 

Ditt boende - Du kommer att bo på Tasik Ria i början av resan. Resorten ligger ca 30 minuter från Manado och ligger vid havet. Båten tar ca 45 minuter att komma ut till Bunaken marinpark och det finns flera bra dykplatser utanför resorten också. Under andra delen av resan kommer du att bo på Hairball Resort i Lembeh Straits. Dykning finns direkt utanför resorten.

Vår ambassadör Jennie Soriano - Jennie är undervattensfotograf med ett stort intresse och fascination för allt marint liv, men hajar och nakensnäckor ligger henne varmast om hjärtat. Jennie har tidigare varit på dykresa till Indonesien och Lembeh Strait och deltagit i workshops för den prisbelönte undervattensfotografen Alex Mustard. Hon kom under denna resa i kontakt med konceptet ”backlight” och tycker att Lembeh är en utmärkt dykdestination för att vidareutveckla denna fototeknik.

Features

RESMÅL NORRA SULAWESI

AVRESEDATUM 06 OKT 2019

HEMRESEDATUM 19 OKT 2019

RESANS LÄNGD 12 NÄTTER

RESANS UPPLÄGG LANDBASERAT

BOENDE TASKI RIA & HAIRBALL

MÅLGRUPP DYKARE

WORKSHOP UV-FOTO

GRUPPLEDARE JENNIE SORIANO

MAX GÄSTER 14 PERSONER

PRIS PER PERSON 34 795 SEK

Gör en Förfrågan BROSCHYR OM RESAN

Att dyka i Norra Sulawesi

Bunaken National Marine Park består av fem öar: Bunaken, Manado Tua, Nain, Montehage, Siladen samt delar av Norra Sulawesis fastland. Dykning i och runt Bunaken innebär mestadels vägg och ström dykning, men det finns också flera färgglada korallrev som sluttar ner i djupet. Nattdykning i parken är spektakulär med sällsynta varelser som dyker upp runt varje hörn. 

En dykresa i Lembeh Strait är unik, annorlunda och totalt fängslande! Lembeh Straits är ca 12km lång med en största bredd av 3 km. Den är en hel värld av konstiga och fantastiska varelser och vissa av dessa hittar du endast just här.

Resplan dag för dag

Söndag 6 oktober
Du lämnar Skandinavien och anländer i Manado, Indonesien nästa dagen och åker med en transfer direkt till Tasik Ria Resort där du ska bo i sex nätter.

Tisdag 8 - lördag 12 oktober
Härliga dykning i fem dagar i Bunaken marinpark.

Söndag 13 oktober
Du checkar ut från resorten och tar dig med transfer bil mot Lembeh Straits och resorten Hairball Resort.

Måndag 14 - fredag 18 oktober 
Under fem dagar får ut utforska Lembeh Straits.

Lördag 19 oktober
Dags att checka ut från Hairball Resort och flyga tillbaka hem igen med många fina bilder.

Vänligen notera!
Vårt program är endast en preliminär plan som påverkas utifrån de yttre förutsättningar som vädergudarna belönar oss med. Det innebär att vi kan behöva flytta aktiviteter och dykplatser till andra dagar och även ersätta planerade aktiviteter med alternativa om så krävs. Vi ber dig att vara flexibel.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel