PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Upplev Galapagos
17 - 27 okt 2020

Magiska Galapagos. Valhajar, lekande sjölejon, stora hammarhajstim, nyfikna havssköldpaddor, mantor, flertal hajarter, klumpfiskar, pingviner med mycket mera. Följ med UV-fotograf Magnus Lundgren på ett oförglömlig äventyr och upplev Galapagos unika djur och natur.  Vi utlovar ett stort leende på dina läppar.

Lär dig mer om UV foto - Whether you are an amateur photographer, or a seasoned pro, helping each other and learning at the same time will improve your skills. Magnus is on hand to give you tips, teach you pro-skills and give feedback to the pictures taken during the day. 

Ditt boende - Ombord på Galapagos Master finns plats för totalt 16 dykare fördelade på nio rymliga och toppmoderna hytter. Precis som Worldwide Dive & Sail gör Master Liveaboards en extra satsning på undervattensfotografer och deras specifika önskemål.  

Vår ambassadör Magnus Lundgren - Magnus Lundgren har 20 års erfarenhet av att leda expeditioner över hela världen och som utbildare inom UV-foto. Det borgar för en extra krydda och utveckling för er deltagare under denna exklusiva resa till Galapagos. ”Det har alltid varit min målsättning att hjälpa deltagarna på deras egen ambitionsnivå, så att råd och tips kan ge resultat där och då.” På resan finns Magnus tillhands som ditt eget Photo Pro. 

Features

RESMÅL GALAPAGOS

AVRESEDATUM 17 Okt 2020

HEMRESEDATUM 27 Okt 2020

RESANS LÄNGD 10 NÄTTER

RESANS UPPLÄGG LIVEABOARD

BOENDE GALAPAGOS MASTER

MÅLGRUPP DYKARE & UV-FOTO

FOTOWORKSHOP UV-FOTO

EGET FOTOPRO COACHNING & TIPS

GRUPPLEDARE MAGNUS LUNDGREN

MAX ANTAL RESENÄRER 16 PERSONER

PRIS PER PERSON 87 995 SEK

Gör en Förfrågan KOMPLETT RESEINFORMATION

Om Galapagos

Galapagos – denna mytomspunna och avlägsna plats består av 19 öar samt ett dussintal mindre små öar och vulkanformationer – totalt bildar det en landmassa på ca 8000 kvadratkilometer som är utspridda på över 50 000 kvadratkilometer havsyta. Galapagos är beläget nästan 1000 km väster om Ecuadors kust och på grund av sin avlägsna placering var Galapagos helt isolerat från omvärlden i flera tusen år.

Det var först år 1835, då Charles Darwin på skeppet HMS Beagle träffade på öarna, som världen fick upp ögonen för ett av de rikaste och mest avancerade ekosystemen på vår planet. Det var Darwins observationer på Galapagos som ledde fram till hans bok ”Om arters uppkomst” vilken kom att omkullkasta och förändra människans syn på skapelsen och människans härkomst.

Än idag utgör dessa aktiva vulkanöar hem till en utmärkande flora och fauna, inklusive många arter som inte finns någon annanstans i världen s.k. endemiska arter. Öarna är en del av Ecuadors nationalpark och tillhör världsarven. Det rika och unika djurlivet på land motsvaras mer än väl i det omgivande havet.

Resplan dag för dag

Lördag 17 oktober
Du lämnar Skandinavien och flyger till Quito, Ecuador. Landar samma dag och får transfer till hotellet i Quito.

Söndag 18 oktober
Ledig dag i Quito på egen hand.

Måndag 19 oktober
Checkar ut från hotellet i Quito och får transfer till Quito flygplats för flyget till San Cristobal på Galapagos. Vid flygplats blir du upphämtad av personal från Galapagos Master och får transfer till båten. Båten lämnar hamnen och du får en genomgång av allting som kommer ske ombord. Vid Isla Lobos som är känt för sina sjölejon görs check-dyk.

Tisdag 20 oktober
Du åker vidare mot Punta Carrion och Baltra North East där du dyker under morgonen. Eftermiddagens plan är en landtur på North Seymour Island innan du åker vidare norrut på kvällen.

Onsdag - fredag 21 - 23 oktober
Under dessa tre dagar är planen att dyka vid och runtomkring de två nordligaste öarna, Wolf och Darwin Island. Här kommer du få sanslöst bra dykning av världsklass med bland annat en stor mängd hajar.

Lördag 24 oktober
Du beger dig mot ön Isabela och dyker kring Punta Vicente Roca. Magnus favoritställe med extra spännande motiv.

Söndag 25 oktober
Du dyker vid Cousin’s Rock utanför östra kusten av Santiago (norr om Bartolome) under morgonen och vid Los Gemelos på eftermiddagen. Samt att du besöker Darwin Station i Puerto Ayora på ön Santa Cruz.

Måndag 26 oktober
På morgonen planeras ett besök vid Interpretation Centre på San Cristobal och därefter är det tid för check-out och betalning av utrustningshyra, barnota, varor från skeppets souvenirbutik, mm. Det är också nu du betalar dricks till personalen om du känner att du vill det. Därefter blir du förd iland och vidare med ordnad transport till flyget som tar dig över till Quito på fastlandet i Ecuador (om du inte valt att förlänga med några dagar på land på Galapagos). I Quito får du åter transfer till hotellet i Quito där du spenderar en natt innan hemresan.

Tisdag 27 oktober
Du lämnar Quito och flyger tillbaka hem till Skandinavien (om du inte valt att förlänga med några dagar i Ecuador eller Peru etc).

Onsdag 28 oktober
Vid det här laget bör du vara tillbaka i Sverige igen med minnen för livet samt minneskorten fulla av fantastiska bilder.

Vänligen notera
Vårt program är endast en preliminär plan som påverkas utifrån de yttre förutsättningar som vädergudarna belönar oss med. Det innebär att vi kan behöva flytta aktiviteter och dykplatser till andra dagar och även ersätta planerade aktiviteter med alternativa om så krävs. Vi ber dig att vara flexibel.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel