EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Liveboard i Maldiverna i oktober 2021 med Patrik Jonson
Från 35 495 SEK nu 32 495 SEK - endast 4 platser kvar

Semestra ute till havs på Maldiverna nu i oktober 2021 på en underbar lyxig liveaboard. Allt från små tropiska revfiskar till bjässar som den majestätiska valhajen och dessutom mantor, olika hajar, örnrockor och svärdfiskar. Lägg till sol, hav och paradisiska stränder och du har vårt resmål Maldiverna. Bo bekvämt ombord på en liveaboard och bli bortskämd med utsökt mat, spektakulär dykning och utmärkt service.

Ditt boende - är ombord på en stor liveaboard som rymmer upp till 26 gäster. Ombord har du bra standard och luftiga öppna ytor och hytter. Alla hytter har egen dusch och toalett, TV och AC. Maten ombord äter du i salongen och är mycket välsmakande och serveras i buffet style. Färsk fisk, grönsaker, frukt, pasta och ris står nästan alltid på bordet men ibland även andra rätter att tillgå. Missa inte lata timmar på soldäck som ger skön avkoppling mellan dyken. ett glas vin till middag ingår varje dag för dig som önskar.

Dykning - Under safarin ”Best of the Maldives” bor du på en exklusiv liveaboard under en vecka och dyker på några av de mest välkända och bästa dykplatserna runt Male och Ari-atollerna. Safarin följer ingen specifik rutt. Eftersom man vill ha flexibiliteten att kunna ändra beroende på väder och säsong. Man försöker på bästa sätt få till en bra mix av stora fiskar som manta och valhaj blandat med dykning på vackra rev fyllda med s9m av småfisk, muränor och makroliv. Mantor är vanligt i Maldiverna och tack vare de många platser dit de kommer för att bli putsade som Manta Point, Dhonkalo och Madivaru, finns det stor chans till att komma riktigt nära dessa stora och fantastiska djur. Du har dessutom 4 dyk per dag vilket är unikt för Maldiverna och nitrox ingår till dig som är certifierad

Din ambassadör Patrik Jonson - Patrik har dykt sen 1989 och det var just här i Maldiverna som han började sen fotografera 1992. Genon åren har Patrik drivit dykcenter och besökt flera länder i världen. Patrik kommer att hålla i workshops under resan och lära och tipsa dig mer om kamerateknik och bildbehandling. Varje dag kommer ni tillsammans att utse "dagens höjdare" och du har goda möjligheter att fråga om saker du funderar på.

Features

RESMÅL MALDIVERNA

AVRESEDATUM 16 OKT 2021

HEMRESEDATUM 24 OKT 2021

RESANS LÄNGD 7 NÄTTER

RESANS UPPLÄGG LIVEABOARD

BOENDE EXPLORER

MÅLGRUPP DYKARE

GRUPPLEDARE PATRIK JONSON

WORLSHOP UV-FOTO

MAX GÄSTER 26

PRIS PER PERSON FRÅN 32 495 SEK

Gör en Förfrågan BROSCHYR OM RESAN

Upplev liveaboard på Maldiverna

Bara en snabb titt på vad som erbjuds på Maldiverna avslöjar varför många dykare anser denna plats vara en av de bästa på vår planet. Maldiverna består av en serie atoller och öar som knappt syns över havsytan. Från dessa kan du, året runt, uppleva skinande sol, vita sandstränder samt fascinerande tropisk dykning.

Här ligger fokus på att njuta av snabba strömdyk samt hänföras av den stora mantan när den kommer in för att tvätta sig. Valhajar är inte helt ovanliga och den grå revhajen kan du få syn på året runt. För att inte tala om de stora stimmen med färgglada vackra fiskar som simmar längs hisnande korallväggar. Dykningen i Maldiverna kommer inte att göra dig besviken.

En vecka ombord på en liveaboard på Maldiverna innebär att du bor ombord på en lyxig båt under sju nätter, äter god mat, blir väl omhändertagen av besättning och guider, gör spännande dyk och sist men inte minst så är du med om ett oförglömligt äventyr. På en liveaboard kommer du på ett bekvämt sätt väldigt nära vackra dykplatser och möter fina fiskar samt förhoppningsvis valhajar och mantor på riktigt nära håll.

Inkluderat i priset
➔ Flyg Stockholm/Göteborg/Köpenhamn– Male, Maldiverna t/r
➔ Transfer Male flygplats - liveaboard t/r
➔ 7 nätter i del i dubbelhytt med eget bardum ombord  på liveaboard
➔ 3 måltider per dag samt snacks, te, kaffe och vatten
➔ ca 22 dyk per vecka (ca 2 - 4 dyk per dag) med guide, 12L-flaska, vikter och bälte
➔ Fri Nitrox till nitroxcertifierade
➔ Skatter och avgifter

Ej inkluderat i priset
➔ PCR-test
➔ Hyra av dykutrustning
➔ Alkohol, juice och läsk ombord
➔ Övriga aktiviteter och måltider som inte specificeras ovan
➔ Dricks till guider och personal, rekommenderas men är inte ett krav
➔ Avbeställningsskydd samt reseförsäkring

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel