PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Simply the Best i Röda Havet
17 - 24 okt 2019

Fullbokad!

Häng med Scuba Travels ambassadör Magnus Lundgren på en "special" vecka i Röda Havet. Vi siktar på att få se upp till 7 olika hajarter, delfiner och kanske till och med en sjöko! Dessutom dyker vi på fantastiska korallrev, grottformationer samt vrak.

Lär dig mer om UV foto - Den här resan är huvudsakligen inriktad på vidvinkelsfotografering. Det finns givetvis många makromotiv i Röda Havet, men vårt fokus är att lära sig mer om vidvinkel och action-foto.

Ditt boende - MV Nouran är en 36 m lång båt som har plats för 24 gäster i tolv stycken dubbelhytter med eget badrum. Naturligtvis finns luftkonditionering i alla hytter och i salongen. Salongen är mycket rymlig och är utrustad med både TV, DVD och stereo. Det finns gott om plats på dykdäcket och mellan dyken finns ett soldäck att slappa på.

Vår ambassadör Magnus Lundgren - Magnus har 20 års erfarenhet av att leda expeditioner över hela världen och som utbildare inom UV-foto. ”Det har alltid varit min målsättning att hjälpa deltagarna på deras egen ambitionsnivå, så att råd och tips kan ge resultat där och då.” På resan finns Magnus tillhands som ditt eget Photo Pro.

Features

RESMÅL RÖDA HAVET

AVRESEDATUM 17 OKT 2019

HEMRESEDATUM 24 OKT 2019

RESANS LÄNGD 7 NÄTTER

RESANS UPPLÄGG LIVEABOARD

BOENDE MV NOURAN

MÅLGRUPP DYKARE

WORKSHOP VIDVINKELFOTO

GRUPPLEDARE MAGNUS LUNDGREN

MAX GÄSTER 22

PRIS PER PERSON 18 995 SEK

RABATT - 1 000 SEK

Gör en Förfrågan KOMPLETT RESEINFORMATION

Handplockade destinationer 

Vi har noggrant planerat och valt platser för denna resa, så att vi besöker några av de mest spektakulära dykplatser i Röda havet och använd vår tid på bästa möjliga sätt. Destinationer inkluderar Brothers Islands, Daedalus Reef, Elphinstone Reef, och Marsa Shouna.

Fokus på resan är att hitta de bästa platser för vidvinkelfotografering. 

Resplan dag för dag

Dag 1
Flyg till Hurghada och transfer samt incheckning på båten

Dag 2-3
Brothers Islands

Dag 4
Daedalus Reef

Dag 5 
Sataya reef & Fury shoals caverns

Dag 6 
Elphinstone Reef

Dag 7
Marsa Shouna (2-3 dyk sista dagen)

Dag 8 
Utcheckning från båten och flyg hem

Vänligen notera!
Vårt program är endast en preliminär plan som påverkas utifrån de yttre förutsättningar som vädergudarna belönar oss med. Det innebär att vi kan behöva flytta aktiviteter och dykplatser till andra dagar och även ersätta planerade aktiviteter med alternativa om så krävs. Vi ber dig att vara flexibel.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel