EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Liveboard i Maldiverna i februari 2022
Den här resan är tyvärr fullbokad!

Första resan blev fullbokad snabbt så vi lägger in en tur till!!
Ta chansen att semestra ute till havs på Maldiverna nu i februari 2022! Allt från små tropiska revfiskar till bjässar som den majestätiska valhajen och dessutom mantor, olika hajar, örnrockor och svärdfiskar. Lägg till sol, hav och paradisiska stränder och du har vårt resmål Maldiverna. Bo bekvämt ombord på en liveaboard och bli bortskämd med utsökt mat, spektakulär dykning och utmärkt service.

Ditt boende - är ombord på en stor liveaboard som rymmer upp till 20 gäster. Ombord har du bra standard och luftiga öppna ytor och hytter. Alla hytter har egen dusch och toalett, TV och AC. Maten ombord äter du i salongen och är mycket välsmakande och serveras i buffet style. Färsk fisk, grönsaker, frukt, pasta och ris står nästan alltid på bordet men ibland även andra rätter att tillgå. Missa inte lata timmar på soldäck som ger skön avkoppling mellan dyken.

Dykning - Under safarin ”Best of the Maldives” bor du på en exklusiv liveaboard under en vecka och dyker på några av de mest välkända och bästa dykplatserna runt Male och Ari-atollerna. Safarin följer ingen specifik rutt. Eftersom man vill ha flexibiliteten att kunna ändra beroende på väder och säsong. Man försöker på bästa sätt få till en bra mix av stora fiskar som manta och valhaj blandat med dykning på vackra rev fyllda med s9m av småfisk, muränor och makroliv. Mantor är vanligt i Maldiverna och tack vare de många platser dit de kommer för att bli putsade som Manta Point, Dhonkalo och Madivaru, finns det stor chans till att komma riktigt nära dessa stora och fantastiska djur.

Features

RESMÅL MALDIVERNA

AVRESEDATUM 11 FEB 2022

HEMRESEDATUM 19 FEB 2022

RESANS LÄNGD 7 NÄTTER

RESANS UPPLÄGG LIVEABOARD

BOENDE VOYAGER

MÅLGRUPP DYKARE

GRUPPLEDARE -

MAX GÄSTER 20

PRIS PER PERSON FRÅN 28 495 SEK

Gör en Förfrågan

Upplev liveaboard på Maldiverna

Bara en snabb titt på vad som erbjuds på Maldiverna avslöjar varför många dykare anser denna plats vara en av de bästa på vår planet. Maldiverna består av en serie atoller och öar som knappt syns över havsytan. Från dessa kan du, året runt, uppleva skinande sol, vita sandstränder samt fascinerande tropisk dykning.

Här ligger fokus på att njuta av snabba strömdyk samt hänföras av den stora mantan när den kommer in för att tvätta sig. Valhajar är inte helt ovanliga och den grå revhajen kan du få syn på året runt. För att inte tala om de stora stimmen med färgglada vackra fiskar som simmar längs hisnande korallväggar. Dykningen i Maldiverna kommer inte att göra dig besviken.

En vecka ombord på en liveaboard på Maldiverna innebär att du bor ombord på en lyxig båt under sju nätter, äter god mat, blir väl omhändertagen av besättning och guider, gör spännande dyk och sist men inte minst så är du med om ett oförglömligt äventyr. På en liveaboard kommer du på ett bekvämt sätt väldigt nära vackra dykplatser och möter fina fiskar samt förhoppningsvis valhajar och mantor på riktigt nära håll.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel