PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Deep South liveaboard i Maldiverna
21 - 29 februari 2020

- 7 000 SEK rabatt!

Semestra ute till havs på Maldiverna. Allt från små tropiska revfiskar till bjässar som den majestätiska valhajen och dessutom mantor, olika hajar, örnrockor och svärdfiskar. Lägg till sol, hav och paradisiska stränder och du har vårt resmål Maldiverna. Bo bekvämt ombord på en liveaboard och bli bortskämd med utsökt mat, spektakulär dykning och utmärkt service.

Lär dig mer om UV foto och interaktion med stora djur - Du kommer att få tips och förslag på resan om hur du kan ta bättre bilder och filmer under ytan och förslag hur du säkert kan vistas och interagera med stora fiskar och djur under ytan samtidigt som du får uppleva ett dykparadis vida omtalat. Under resan bor du ombord på liveboarden som erbjuder generösa utrymmen, bra mat och och service ombord.

Ditt boende - MV Emperor Leo är en stor båt som rymmer upp till 24 gäster. Ombord har du hög standard och luftiga öppna ytor.hytter. Alla hytter har egen dusch och toalett, TV och AC. Maten ombord äter du i salongen och är mycket välsmakande. Färsk fisk, grönsaker, frukt, pasta och ris står nästan alltid på bordet men ibland även andra rätter att tillgå. Missa inte lata timmar på soldäck som ger skön avkoppling mellan dyken.

Vår ambassadör Tomas Jansson - Tomas är en mycket erfaren resenär och fotograf. Tomas har dykt i många år i världens alla hav och har stor erfarenhet av att vistas med stora djur och hajar under ytan och kommer att dela med sig av tips om hur du kan göra det på ett säkert och bekvämt sätt. Vill ni se exempel på bilder eller veta mer om Tomas så titta på scubasite.nu.

Photo credit © Tomas Jansson
Photo credit (gallery) ©  Jesper Kjøller

Features

RESMÅL MALDIVERNA

AVRESEDATUM 21 FEB 2020

HEMRESEDATUM 29 FEB 2020

RESANS LÄNGD 7 NÄTTER

RESANS UPPLÄGG LIVEABOARD

BOENDE MV EMPEROR LEO

MÅLGRUPP DYKARE

WORKSHOP FOTO & VIDEO TIPS, INTERACTION MED STORA DJUR

GRUPPLEDARE TOMAS JANSSON

MAX GÄSTER 24

PRIS PER PERSON 41 595 SEK

Gör en Förfrågan KOMPLETT RESEINFORMATION Visa Expedition på Facebook

Upplev liveaboard på Maldiverna

Bara en snabb titt på vad som erbjuds på Maldiverna avslöjar varför många dykare anser denna plats vara en av de bästa på vår planet. Maldiverna består av en serie atoller och öar som knappt syns över havsytan. Från dessa kan du, året runt, uppleva skinande sol, vita sandstränder samt fascinerande tropisk dykning.

Här ligger fokus på att njuta av snabba strömdyk samt hänföras av den stora mantan när den kommer in för att tvätta sig. Valhajar är inte helt ovanliga och den grå revhajen kan du få syn på året runt. För att inte tala om de stora stimmen med färgglada vackra fiskar som simmar längs hisnande korallväggar. Dykningen i Maldiverna kommer inte att göra dig besviken.

En vecka ombord på en liveaboard på Maldiverna innebär att du bor ombord på en lyxig båt under sju nätter, äter god mat, blir väl omhändertagen av besättning och guider, gör spännande dyk och sist men inte minst så är du med om ett oförglömligt äventyr. På en liveaboard kommer du på ett bekvämt sätt väldigt nära vackra dykplatser och möter fina fiskar samt förhoppningsvis valhajar och mantor på riktigt nära håll.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel