EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Mytiska Malta, Medelhavets mitt!
Med Dykhuset 26 sept - 03 okt 2021

Dykningen håller europeisk toppklass med sikt som ofta når 25-30 meter och ibland betydligt längre. Vattentemperatur under sommaren på +25°C grader. Det strategiska läget mitt i Medelhavet innebär att det finns mängder med vrak från de båda världskrigen – bombplan, jaktplan, trupptransportfartyg, ubåtar, minläggare, jagare och en hel del annat.

Ditt boende - BE.Hotel ligger bara 200 meter från sandstranden i St Georges Bay. På 11:e våningen finns en härlig takterrass med en stor panoramapool. Hotellet ligger endast 5 minuters promenad från dykcentret. I närheten hittar du även Pacevilles nattliv med pubar, barer och klubbar. Frukost ingår och del i dubbelrum.

Res med Dykhuset - Dykhuset kommer att genomföra resan med fokus för nybörjare men självklart är alla dykare välkomna. För dig med mer erfarenhet så är det inga problem att ordna med mer utmanande dykning på andra vrak är de som lämpar sig mer för nyböärjare och mindre erfarna. Med på resan följer instruktör från Dykhuset i Stockholm så för dig som vill utbilda dig vidare eller prova på vrakdykning under kontrollerade former och i det närmaste optimala siktförhållanden är det här en utmärkt möjlighet.

Bilder nedan ©Ingvar Eliasson

Features

RESMÅL MALTA

AVRESEDATUM 26 SEP 2021

HEMRESEDATUM 03 OKT 2021

RESANS LÄNGD 07 NÄTTER

RESANS UPPLÄGG LANDBASERAT

BOENDE HOTELL

MÅLGRUPP DYKARE

GRUPPLEDARE INSTRUKTÖR FRÅN DYKHUSET

MAX GÄSTER 16 PERSONER

PRIS PER PERSON från 12 995 SEK

Gör en Förfrågan BROSCHYR OM RESAN

Att dyka på Malta

Dykningen på huvudön Malta är mycket trevlig med en blandning av vrak, grottor och väggdykning med dykmål för alla från nybörjare till tekniska dykare. Dessutom sänks det kontinuerligt nya vrak för dykare – ett exempel är det berömda Um el Faroud som är ett fantastiskt dyk. En 120 meter intakt oljetanker på mellan 16 och 35 meters djup.
Scuba Travel kan tillsammans med Dykhuset erbjuda en veckas spännande och kul vrakdykning för både färska dykare och den erfarne tekniske dykaren med vrak på ett djup mellan 10 och 75 meter.

Resplan dag för dag

Dag 1
Du lämnar Skandinavien och anländer Malta samma dag och åker med en transfer direkt till ditt hotell där du ska bo i sju nätter.

Dag 1 - 8
5 härliga dykdagar med 10 dyk inklusive, tank, vikter, guide och båt. 7 nätter boende del i dubbelrum inklusive frukost

Dag 8
Du checkar ut från hotellet och sen är det transfer till flygplatsen och hemresa.

Vänligen notera!

Vårt program är endast en preliminär plan som påverkas utifrån de yttre förutsättningar som vädergudarna belönar oss med. Det innebär att vi kan behöva flytta aktiviteter och dykplatser till andra dagar och även ersätta planerade aktiviteter med alternativa om så krävs. Vi ber dig att vara flexibel.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel