PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Filippinerna - gruppresa med Dykmagasinet
23 nov - 9 dec 2019

Många av våra resmål i Filippinerna erbjuder något av den bästa landbaserade dykningen som finns i världen. Möjligheterna är i princip obegränsade i att kombinera olika typer av dykning. Byt ut höstens annalkande mörker och slask i Skandinavien mot tropiska vatten, havsutsikt och palmer.

Resan - Åk med Dykmagasinet till härliga Filippinerna och en riktigt skön dykresort i Moalboal på ön Cebus västra kust. Njut av tropisk dykning med stort och smått, se vackra koraller, delfiner, färgglada småfiskar, sköldpaddor och flera hajarter och ofta uppleva ett gigantiskt sardinstim. Väggdykning, sandbottnar, rev med sluttande botten, vrak och härlig avkoppling.

Ditt boende - Kasai Village är en mycket fin resort vackert belägen vid havet. Här bor du bra och har frukost inkluderat i ditt boende och alla rum har luftkonditionering och fläkt. Här finns pool och avkoppling och något för alla, dykare, såväl nybörjare som mycket erfarna. Även teknisk dykning erbjuds och fantastiska nattdyk med svart vattendyk. Vill du göra landutflykter ordnas även det och för dig som vill njuta vid solnegångarna och se solen gå ner över havet och ön Negros i väster så är Kasais klippbar vid havet underbar och en naturlig samlingsplats på eftermiddagen efter några sköna dyk.

Ambassadör: Med på resan är Dykmagasinet

Features

RESMÅL FILIPPINERNA

AVRESEDATUM 23 NOV 2019

HEMRESEDATUM 09 DEC 2019

RESANS LÄNGD 16 NÄTTER

RESANS UPPLÄGG RESORT

BOENDE KASAI VILLAGE MOALBOAL

MÅLGRUPP DYKARE & ICKE-DYKARE

GRUPPLEDARE DYKMAGASINET

MAX ANTAL RESENÄRER 12 PERSONER

PRIS PER PERSON Fr 27 495 / 19 995 SEK - DYKARE / ICKE DYKARE

Gör en Förfrågan KOMPLETT RESEINFORMATION

Om Filippinerna

Filippinerna är ett paradis för alla dykare. Landet erbjuder stor variation beroend på destination och dykplats. Du kan bjudas på allt från de minsta invånarna nere på sandbottnar eller i korallerna som pygmesjöhästarna till de absolut största valhajarna. För dig som älskar historiken och spänningen kring vrakdykning så erbjuds även detta runt öarna i Filippinerna.

Den Filippiniska befolkningen är ett mycket vänligt folk som alltid visar god vilja och vill se att du ska ha en så bra upplevelse som möjligt under din resa. Under resan bjuds du även på traditionella Filippinska rätter men även västerländsk matkultur erbjuds.
 

Resplan - Dag för dag

Dag 1
Vi lämnar Skandinavien och flyger till Cebu. 
 
Dag 2
Vid ankomst har vi transfer till vår resort i Moalboal. 
 
Dag 2 - 16
Dykdagar 14 förbokade båtdyk inklusive 12L flaskta. Boende 14 i delat dubbelrum på Kasai Village inklusive frukost

Dag 9
Transfer till Moalboal där i checkar in på nästa hotell

Dag 16
Transfer till Cebu flygplats och flyg åter till Skandinavien

Vänligen notera!
Vårt program är endast en preliminär plan som påverkas utifrån de yttre förutsättningarna som vädergudarna belönar oss med. Det innebär att vi kan behöva flytta aktiviteter och dykplatser till andra dagar och även ersätta planerade aktiviteter med alternativa om det krävs. Vi ber dig att vara flexibel.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel