EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Brugd i Skottland
22 - 30 juli 2022

Ett möte med den enorma brugden! Du har nu chansen att följa med Scuba Travel och undervattensfotograf Tomas Jansson på en snorklingsexpedition till Hebriderna i Skottland. Vårt mål är att se världens näst största haj - brugden.

Lär dig mer om UV foto och interaktion med stora djur - Du kommer att få tips och förslag på resan om hur du kan ta bättre bilder och filmer under ytan och förslag hur du säkert kan vistas och interagera med stora fiskar och djur under ytan samtidigt som du får uppleva ett fantastiskt vackert resmål. 

Ditt boende/safari - Du bor på ön Coll på mysiga B&Bt Tigh na Mara. Detta blir din bas för veckan. På morgnarna åker du och gruppen ut med båt för att leta efter brugd. Ni kommer även att passa på att titta på annat djurliv i trakten, t ex lunnefågel och säl.

Vår ambassadör Tomas Jansson - Tomas är en mycket erfaren resenär och fotograf. Tomas har dykt i många år i världens alla hav och har stor erfarenhet av att vistas med stora djur och hajar under ytan och kommer att dela med sig av tips om hur du kan göra det på ett säkert och bekvämt sätt. Vill ni se exempel på bilder eller veta mer om Tomas så titta på scubasite.nu.

Photo credit ©

Features

RESMÅL SKOTTLAND

AVRESEDATUM 22 JUL 2022

HEMRESEDATUM 30 JUL 2022

RESANS LÄNGD 8 NÄTTER

RESANS UPPLÄGG LANDBASERAT

BOENDE TIGH NA MARA

MÅLGRUPP SNORKLARE

WORKSHOP FOTO- & VIDEOTIPS, SÄKERHET VID INTERAKTION MED STORA DJUR

GRUPPLEDARE TOMAS JANSSON

MAX GÄSTER 11

PRIS PER PERSON 33 595 SEK

Gör en Förfrågan KOMPLETT RESEINFORMATION Visa Expedition på Facebook

Expedition Brugd

Denna safari är den ultimata kombinationen av äventyr, aktivitet och hebridiskt djurliv, och är planerad så att den hamnar under den absoluta högsäsongen för att se brugd i området. Fokus är på att se brugd, men resplanen är flexibel för att vi även ska få möjlighet till andra spännande upplevelser.

Vi har planerat resan så att vi har en vecka på plats på ön Coll, och har därmed en hög sannolikhet att få bra möten med brugd och andra djur, så som säl och lunnefågel. Här finns förutom djurlivet underbar natur och vackra kuststräckor, precis på gränsen av den norra Atlanten. Vädret kan vara ombytligt, så att ha en hel vecka på plats ger dig de bästa förutsättningarna för att utnyttja de dagar när vädret är vackert för att se så mycket som möjligt.

Resplan dag för dag

Dag 1
Flyg till Edinburgh och transfer samt incheckning på hotell i en natt

Dag 2
Färja till ön Coll och incheckning på B&B

Dag 3-8
Brugd- och annat djurlivssafari

Dag 9 
Utcheckning, färja, transfer till flygplats. Flyg hem.


Vänligen notera!

Vårt program är endast en preliminär plan som påverkas utifrån de yttre förutsättningar som vädergudarna belönar oss med. Det innebär att vi kan behöva flytta aktiviteter och dykplatser till andra dagar och även ersätta planerade aktiviteter med alternativa om så krävs. Vi ber dig att vara flexibel.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel