EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Maldiverna liveaboard i februari 2022

Liveboard i Maldiverna i februari 2022
Just nu 8 platser kvar!
 

Semestra ute till havs på Maldiverna nu i februari 2022! Allt från små tropiska revfiskar till bjässar som den majestätiska valhajen och dessutom mantor, olika hajar, örnrockor och svärdfiskar. Lägg till sol, hav och paradisiska stränder och du har vårt resmål Maldiverna. Bo bekvämt ombord på en liveaboard och bli bortskämd med utsökt mat, spektakulär dykning och utmärkt service.

Ditt boende - är ombord på en stor liveaboard som rymmer upp till 20 gäster. Ombord har du bra standard och luftiga öppna ytor och hytter. Alla hytter har egen dusch och toalett, TV och AC. Maten ombord äter du i salongen och är mycket välsmakande och serveras i buffet style. Färsk fisk, grönsaker, frukt, pasta och ris står nästan alltid på bordet men ibland även andra rätter att tillgå. Missa inte lata timmar på soldäck som ger skön avkoppling mellan dyken.

Dykning - Under safarin ”Best of the Maldives” bor du på en exklusiv liveaboard under en vecka och dyker på några av de mest välkända och bästa dykplatserna runt Male och Ari-atollerna. Safarin följer ingen specifik rutt. Eftersom man vill ha flexibiliteten att kunna ändra beroende på väder och säsong. Man försöker på bästa sätt få till en bra mix av stora fiskar som manta och valhaj blandat med dykning på vackra rev fyllda med s9m av småfisk, muränor och makroliv. Mantor är vanligt i Maldiverna och tack vare de många platser dit de kommer för att bli putsade som Manta Point, Dhonkalo och Madivaru, finns det stor chans till att komma riktigt nära dessa stora och fantastiska djur.

Features

RESMÅL MALDIVERNA

AVRESEDATUM 04 FEB 2022

HEMRESEDATUM 12 FEB 2022

RESANS LÄNGD 7 NÄTTER

RESANS UPPLÄGG LIVEABOARD

GRUPPLEDARE INSTRUKTÖR DYKHUSET

MAX GÄSTER 20

PRIS PER PERSON FRÅN 28 495 SEK

Gör en Förfrågan KOMPLETT RESEINFORMATION

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel