EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Liveaboard i Egypten, Röda havet med Kalmar Dykcenter

Liveaboard i Röda Havet, dykresa med Kalmar Dykcenter
09 - 16 mars 2022

Liveaboard i Röda Havet - En vecka ombord på en liveaboard i Röda Havet innebär att du bor ombord på en lyxig båt, äter god mat, blir väl omhändertagen av besättning och guider, gör spännande dyk och sist men inte minst så är du med om ett oförglömligt äventyr. På den här resan tar Kalmar Dykcenter med dig på ett även tyr där du upplever vrak och rev i norra Röda havet. Allt från små färggranna fiskar till gigantiska fraktfärjor och krigsskepp.

Ditt boende - På den här resan kommer du att bo ombord på en stor båt, MV Nouran. Här finns gott om plats, stort rymligt dykdäck, soldäck, härligt inbjudande salong och självklart luftkonditionering i alla hytter som erbjuder gott om plats. Självklart har du helpension under resan.

Ambassadör - Kalmar Dykcenter genomför den här resan som en resa för sina kunder och medlemmar men alla är välkomna att åka med. Anmäl dig direkt till Kalmar dykcenter eller kontakta oss direkt.

Förkunskaper - Du behöver inte ha några särskilda förkunskaper utöver ett dykcertifikat. Den här resan med turen, wrecks and reefs, passar både OW-dykare samt mer erfarna dykare. Det finns också möjlighet att tech-dyka om man vill det.

Features

RESMÅL RÖDA HAVET, EGYPTEN

AVRESEDATUM 09 Mar 2022

HEMRESEDATUM 16 mar 2022

RESANS LÄNGD 7 NÄTTER

RESEANS UPPLÄGG LIVEABOARD

BOENDE M/V NOURAN

MÅLGRUPP DYKARE

MAX ANTAL GÄSTER 24

AMBASSADÖR KALMAR DYKCENTER; RIB DIVING

PRIS PER PERSON fr 16 995 SEK

Gör en Förfrågan KOMPLETT RESEINFORMATION

Om resan

Den här veckan är fullspäckad med otroligt mäktiga vrak, vackra rev och förhoppningsvis spännande möten med olika marina djur. Vare dig du är nybörjare som precis börjat din dykkarriär och vill uppleva en liveaboard och dykresa till Röda Havet med erfarna dykledare eller en erfaren Röda Havet-fantast, så är den här resan en riktig upplevelse! Non-stop från de flesta flygplatser direkt till Egypten, magisk service av Red Sea Explorers och fantastiska vrak i norra Röda Havet - denna vecka har allt!   

MV Nouran är en 36 meter lång båt som har plats för upp till 24 gäster fördelat på tolv dubbelhytter. Alla hytter har eget badrum och naturligtvis luftkonditionering. Salongen är mycket rymlig och är utrustad med såväl TV, DVD och ljudanläggning. Dykdäcket erbjuder gott om plats och här finns även ett inbjudande soldäck att koppla av på.

Ombord på MV Nouran erbjuds Nitrox till Nitroxcertifierade dykare och har du ännu inte ditt Nitroxcertifikat kan du ta det ombord. Det finns även möjlighet att hyra dubbelflaskor och UV-scooter ombord mot tillägg.   

Resplan dag för dag

Dag 1
Flyg till Hurghada och transfer samt incheckning på båten

Dag 2-6
Dykning, 2-4 dyk / dag 

Dag 7
Sista dykdagen

Dag 8 
Utcheckning från båten och flyg hem

Vänligen notera!
Vårt program är endast en preliminär plan som påverkas utifrån de yttre förutsättningar som vädergudarna belönar oss med. Det innebär att vi kan behöva flytta aktiviteter och dykplatser till andra dagar och även ersätta planerade aktiviteter med alternativa om så krävs. Vissa flygscheman kan kräva 1 natt före och/eller 1 natt efter liveaboarden i Hurghada. Vi ber dig att vara flexibel.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel