EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Liveaboard i Egypten Wrecks and Reefs 22 mars

Liveaboard i Röda Havet, dykresa med Oxygene
Wrecks and Reefs med Sea Serpent Excellence
22 - 29 mars 2023

Liveaboard i Röda Havet - En vecka ombord på en liveaboard i Röda Havet innebär att du bor ombord på en lyxig båt, äter god mat, blir väl omhändertagen av besättning och guider, gör spännande dyk och sist men inte minst så är du med om ett oförglömligt äventyr. På den här resan tar Oxygene med dig på ett fantastiskt äventyr under turen Wreck and Reefs där du upplever Egyptens norra delar av Röda havet. Här hittar du fantastiska rev och framförallt spännande vrak, som till exempel Thistlegorm, Rosalie Möller och reven vid Abu Nuhas men också goda chanser att få se större pelagiska arter uppe vid mytomspunna Ras Mohamed och självklart ett mycket rikt marint liv.

Ditt boende - På din dykresa kommer du att bo ombord på en stor båt, Sea Serpent Excellence. Här har du gott om plats, ett stort rymligt dykdäck, soldäck högst upp, härligt inbjudande salong och självklart luftkonditionering i alla hytter som erbjuder gott om plats. Självklart har du helpension under resan och Nitrox ingår ombord för dig som är certifierad.

Ambassadör - Oxygene tar dig med på den här turen. Du kan kontakta dem direkt eller maila oss för mer information och bokning.

Förkunskaper - För den här turen behöver du inte mer än ett grundcertifikat för att dyka men vi rekommenderar ändå att du har PADI Advanced eller motsvarande för den här turen för att få ut så mycket som möjligt av din dykresa

Features

RESMÅL RÖDA HAVET, EGYPTEN

AVRESEDATUM 22 mars 2023

HEMRESEDATUM 29 Mars 2023

RESANS LÄNGD 7 NÄTTER

RESEANS UPPLÄGG LIVEABOARD

BOENDE SEA SERPENT EXCELLENCE

MÅLGRUPP DYKARE

MAX ANTAL GÄSTER 24

AMBASSADÖR OXYGENE

PRIS PER PERSON fr 20 295 SEK

Gör en Förfrågan KOMPLETT RESEINFORMATION


Här kan du maila och anmäla dig direkt!

Om resan

Den här veckan är fylld med dykning på fantastiska rev, dramatiska dropoffs, hajdykning och stora pelagier likaväl som revsystem med tunnlar och grottor. Upplev det fantastiska ljusspelet i den här delen av Röda havet och låt dig förtrollas av det vackra reven och marina livet. För dig som har lite mer erfarenhet och vill uppleva en liveaboard och dykresa till de norra delarna av Röda Havet med erfarna dykledare, så är den här resan en riktig upplevelse! Non-stopflyg från de flesta flygplatser direkt till Egypten och från flygplatsen transfer direkt till din liveaboard - Ta chansen och upplev en magisk vecka i Röda havet när novembermörkret lägrar sig över Norden.

MY Excellence är en 34 meter lång båt som har plats för upp till 24 gäster fördelat på tolv dubbelhytter. Alla hytter har eget badrum och naturligtvis luftkonditionering. Salongen är mycket rymlig och är utrustad med såväl TV, DVD och ljudanläggning. Dykdäcket erbjuder gott om plats och här finns även ett inbjudande soldäck att koppla av på. Båten har fått sig en rejäl ansiktslyftning och ger dig komfort och bekvämlighet ombord.

Ombord på MY Excellence erbjuds Nitrox till Nitroxcertifierade dykare och har du ännu inte ditt Nitroxcertifikat kan du kontaka Oxygene Dykcenter och genomföra kursen innan du reser för att få ut så mycket som möjligt av din dyksemester.

Resplan dag för dag

Dag 1
Flyg till Hurghada och transfer samt incheckning på båten

Dag 2-6
Dykning, 3-4 dyk / dag

Dag 7
Sista dykdagen erbjuds 2 dyk

Dag 8 
Utcheckning från båten och flyg hem

Vänligen notera!
Vårt program är endast en preliminär plan som påverkas utifrån de yttre förutsättningar som vädergudarna belönar oss med. Det innebär att vi kan behöva flytta aktiviteter och dykplatser till andra dagar och även ersätta planerade aktiviteter med alternativa om så krävs. Vissa flygscheman kan kräva 1 natt före och/eller 1 natt efter liveaboarden i Hurghada. Vi ber dig att vara flexibel.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel