EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Liveaboard i Egypten, Röda havet 09 november

Liveaboard i Röda Havet, dykresa med DIVERS.se
South and St Johns med MY Glorious
09 - 16 november 2022

Liveaboard i Röda Havet - En vecka ombord på en liveaboard i Röda Havet innebär att du bor ombord på en lyxig båt, äter god mat, blir väl omhändertagen av besättning och guider, gör spännande dyk och sist men inte minst så är du med om ett oförglömligt äventyr. På den här resan tar DIVERS.se med dig på ett fantastiskt äventyr och turen South and Saint Johns där du upplever Egyptens södra delar av Röda havet. Här hittar du fantastiska rev och har goda möjlighet att se stora pelagiska arter och självklart ett mycket rikt marint liv.

Ditt boende - På din dykresa kommer du att bo ombord på en stor båt, MY Glorious. Här har du gott om plats, ett stort rymligt dykdäck, soldäck högst upp, härligt inbjudande salong och självklart luftkonditionering i alla hytter som erbjuder gott om plats. Självklart har du helpension under resan och Nitrox ingår ombord för dig som är certifierad.

Ambassadör - DIVERS.se genomför den här resan som en resa för sina kunder och medlemmar men alla är välkomna att åka med. Anmäl dig direkt till DIVERS.se eller kontakta oss direkt.

Förkunskaper - Du behöver inte ha några särskilda förkunskaper utöver ett dykcertifikat. Den här resan med turen passar både OW-dykare samt mer erfarna dykare.

Features

RESMÅL RÖDA HAVET, EGYPTEN

AVRESEDATUM 09 Nov 2022

HEMRESEDATUM 16 Nov 2022

RESANS LÄNGD 7 NÄTTER

RESANS UPPLÄGG LIVEABOARD

BOENDE M/Y GLORIOUS

MÅLGRUPP DYKARE

MAX ANTAL GÄSTER 26

AMBASSADÖR DIVERS.se

PRIS PER PERSON fr 20 995 SEK

Gör en Förfrågan KOMPLETT RESEINFORMATION


Här kan du maila och anmäla dig direkt!
 

Om resan

Den här veckan är fylld med dykning på fantastiska rev, dramatiska dropoffs, hajdykning och stora pelagier likaväl som revsystem med tunnlar och grottor. Upplev det fantastiska ljusspelet i den här delen av Röda havet och låt dig förtrollas av det vackra reven och marina livet. Vare dig du är nybörjare som precis börjat din dykkarriär eller van vid dykresor och vill uppleva en liveaboard och dykresa till Röda Havet med erfarna dykledare, så är den här resan en riktig upplevelse! Non-stopflyg från de flesta flygplatser direkt till Egypten och från flygplatsen transfer direkt till din liveaboard - Ta chansen och upplev en magisk vecka i Röda havet när novembermörkret lägrar sig över Norden. Platser som Fury Shoals, St Johns, Safaga, Elphinstone och Panorama reef med flera är alla fantastiska platser.

MY Glorious Glory är en 40 meter lång båt som har plats för upp till 26 gäster fördelat på tolv dubbelhytter. Alla hytter har eget badrum och naturligtvis luftkonditionering. Salongen är mycket rymlig och är utrustad med såväl TV, DVD och ljudanläggning. Dykdäcket erbjuder gott om plats och här finns även ett inbjudande soldäck att koppla av på. Båten har fått sig en rejäl ansiktslyftning och ger dig komfort och bekvämlighet ombord.

Ombord på MY Glorious Glory erbjuds Nitrox till Nitroxcertifierade dykare och har du ännu inte ditt Nitroxcertifikat kan du kontaka DIVERS.se och genomföra kursen innan du reser för att få ut så mycket som möjligt av din dyksemester.

Resplan dag för dag

Dag 1
Flyg till Hurghada och transfer samt incheckning på båten

Dag 2-6
Dykning, 3-4 dyk / dag

Dag 7
Sista dykdagen erbjuds 2 dyk

Dag 8 
Utcheckning från båten och flyg hem

Vänligen notera!
Vårt program är endast en preliminär plan som påverkas utifrån de yttre förutsättningar som vädergudarna belönar oss med. Det innebär att vi kan behöva flytta aktiviteter och dykplatser till andra dagar och även ersätta planerade aktiviteter med alternativa om så krävs. Vissa flygscheman kan kräva 1 natt före och/eller 1 natt efter liveaboarden i Hurghada. Vi ber dig att vara flexibel.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel