-->
SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Lär dig dyka i Röda havet - februari 2024

Lär dig dyka med Dykhuset
Öppen dykresa för alla, dykare, icke dykare eller för dig som vill lära dig dyka
23 februari - 01 mars 2024

Lär dig dyka under din semester
Funderar du på att resa på semester och samtidigt lära dig att dyka? Bra tanke, det är ju synd att gå miste om halva ditt resmål, den delen som ligger dold under ytan. Ett vackert rev, fantastiskt marint djurliv eller ett spännande vrak. För att göra det enkelt för dig att ta ditt dykcertifikat erbjuder vi flera valmöjligheter där du kan välja det sätt som passar dig bäst. Vi på Scuba Travel hjälper dig att arrangera hela din resa inklusive en komplett dykkurs. Du kommer att komma hem med både fina semesterminnen samt ett dykcertifikat som du sedan kan utnyttja under alla kommande resor du gör i framtiden.

E-learning Open Water-kurs
En e-learning Open Water-kurs är för dig som inte vill spendera tid på teori under semestern samt för dig som inte har en dykskola i din närhet. Du gör helt enkelt all teori samt teoriprovet hemma på din egen dator. Du ser filmer och gör övningar, självklart har du kontakt med en dykskola för eventuella frågor och hjälp. Efter avslutad e-learning gör du dina pooldyk hemma innan du reser på din semester, eller genomför pooldelen och havsdyken på ditt resmål.

Kurs resa Februari 2024
På den här resan så kommer du få möjlighet att göra en så kallad ”E-learning Open Water-kurs”. Vid bokning så kommer vi ta din uppgifter som sedan kommer skickas vidare till Dykhuset som sedan utbildar dig på plats under den här resan.

Efter mottagen betalning får du ditt kurs material på email så du kan göra klart all teori hemma i lung och ro, för att sedan avsluta utbildningen på plats i Egypten bland fantastiska rev och massvis med fisk och andra marina djur. Med på resan är flertalet skandinaviska instruktörer som utbildat elever i många år och som kommer se till att du får en bra start på dina kommande äventyr under ytan.
Vill du gå en annan kurs såsom Advanced open water efter din kurs, eller om du redan är utbildad open water dykare, så kan du även göra den på plats i Röda havet.
Viss möjlighet för Rescue diver och flertalet fortsättnings kurser finns också vid förfrågan.

Features

RESMÅL EGYPTEN, RÖDA HAVET

AVRESA 23 Feb 2024

HEMRESA 01 Mar 2024

RESANS LÄNGD 07 NÄTTER

RESANS UPPLÄGG LANDBASERAT

BOENDE MARSA SHAGRA DIVE CAMP

MÅLGRUPP DYKARE, ICKE DYKARE

WORKSHOP GRUNDKURS I DYKNING

GRUPPLEDARE DYKHUSET

MAX ANTAL RESENÄRER 30 PERSONER

PRIS PER PERSON Från 23 995 SEK - inkl kurs

Gör en Förfrågan KOMPLETT RESEINFORMATION

Boende och dykning i Marsa Shagra

Marsa Shagra Dive camp erbjuder flera olika typer av boende och ligger direkt vid kusten till Röda havet. Här kommer du att bo i tält under en vecka och samtidigt lära dig dyka. För dig som inte dyker eller som redan har dykcertifikat går det såklart också att åka med. Uppgradering av boendet är möjligt. Kontakta oss och läs mer om det i PDF här på senda under Komplett reseinformation.

Vid din dykcamp så kommer du att ha helpension så du behöver inte tänka på mat och även viss dryck ingår i ditt boende.

Dykningen sker direkt vid stranden och här kommer du att ha fri tillgång till Röda havets och revets underbara marina liv och färger. Här kommer du att lära dig dyka och ta ditt internationella PADI Open Water certifikat eller OW-kurs som de flesta kallar det. För dig som redan har certifikat kan du dyka fritt på egen hand så mycket du önskar eller om du önskar utbilda dig vidare är det också möjligt.

Kontakta oss för att lära dig dyka i Röda havet och sedan ha hela världen som väntar på dig också under ytan.

Resplan - Dag för dag

Dag 1
Du lämnar Skandinavien (Stockholm)* och flyger till Hurghada. Möte på flygplatsen och transfer till Marsa Shagra Dive Camp

Dag 2-7
7 nätter boende inkl helpension och dykning. Här gör du dina dyk utomhus och tar ditt dykcertifikat tillsammmans med instruktörer från Dykhuset.
För dig som inte dyker finns möjlighet till avkoppling, snorkling och landturer samt sol och bad. 
För dig som dyker har du 5 dagar med obegränsad dykning på husrevet. Längre turer med båt går att boka på plats.

Dag 8
Transfer åter till Hurghada och flyg åter tillbaka till Skandinavien (Stockholm)*

Vänligen notera!
Vårt program är endast en preliminär plan som påverkas utifrån de yttre förutsättningarna som vädergudarna belönar oss med. Det innebär att vi kan behöva flytta aktiviteter och dykplatser till andra dagar och även ersätta planerade aktiviteter med alternativa om det krävs. Vi ber dig att vara flexibel.

* För dig som önskar flyga från/till Göteborg eller Köpenhamn går det att ordna men med reguljärt flyg. Hotellnätter kan tillkomma på plats.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel