INTERACTIVE MAP

Vi på Scuba Travel letar ständigt efter resor som ska passa olika behov och önskemål hos våra resenärer. Oavsett om du är extrem äventyrare, reser på egen hand eller letar efter en semester till hela familjen, hoppas vi att du ska lyckas hitta något som intresserad dig här. Klicka på markörerna på kartan till vänster och upptäck nya gruppresor att följa med på.

compasss

Gruppresor med Scuba Travel

Vi på Scuba Travel letar ständigt efter resor som ska passa olika behov och önskemål hos våra resenärer. Oavsett om du är extrem äventyrare, reser på egen hand eller letar efter en semester till hela familjen, hoppas vi att du ska lyckas hitta något som intresserar dig här. Klicka på en av gruppresorna här bredvid för att få mer information.


Om ni är en hel grupp som önskar sätta ihop en egen grupp- eller temaresa hjälper vi gärna till med det. Scuba Travel samarbetar även med ett flertal dykskolor i Norden och vill du följa med på någon av dessa resor ber vi dig kontakta dykskolan direkt angående tillgänglighet. Gå till vår partner-sida för mer information.


På en del av våra grupp- och temaresor följer det med en Scuba Travel-ambassadör. Läs mer om våra ambassadörer genom att klicka här

 

 
 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.