Maldiverna Liveboard – Best of Maldives med MV Leo
22 – 30 november 2024 med DIVERS.se
Endast två platser kvar

Semestra ute till havs på Maldiverna ombord en Liveaboard nu i slutet av november 2024! Allt från små tropiska revfiskar till bjässar som den majestätiska valhajen och dessutom mantor, olika hajar, örnrockor och svärdfiskar. Lägg till sol, hav och paradisiska stränder och du har vårt resmål Maldiverna. Bo bekvämt ombord på en liveaboard och bli bortskämd med utsökt mat, spektakulär dykning och utmärkt service. Du reser med DIVERS.se som ordnar den här resan och kommer ta med dig på ett härligt äventyr i de här fantastiska vattnen.

Ditt boende – är ombord på en stor liveaboard som rymmer upp till 24 gäster. Ombord har du bra standard och luftiga öppna ytor och hytter. Alla hytter har egen dusch och toalett, TV och AC. Maten ombord äter du i salongen och är mycket välsmakande och serveras i buffet style. Färsk fisk, grönsaker, frukt, pasta och ris står nästan alltid på bordet men ibland även andra rätter att tillgå. Missa inte lata timmar på soldäck som ger skön avkoppling mellan dyken.

Dykning – Under safarin ”Best of the Maldives” bor du på en exklusiv liveaboard under en vecka och dyker på några av de mest välkända och bästa dykplatserna runt Male och Ari-atollerna. Safarin följer ingen specifik rutt. Eftersom man vill ha flexibiliteten att kunna ändra beroende på väder och säsong. Man försöker på bästa sätt få till en bra mix av stora fiskar som manta och valhaj blandat med dykning på vackra rev fyllda med stim av småfisk, muränor och makroliv. Mantor är vanligt i Maldiverna och tack vare de många platser dit de kommer för att bli putsade som Manta Point, Dhonkalo och Madivaru, finns det stor chans till att komma riktigt nära dessa stora och fantastiska djur.

Features

RESMÅL
MALDIVERNA

AVRESEDATUM
22 NOV 2024

HEMRESEDATUM
30 NOV 2024

RESANS LÄNGD
7 NÄTTER

RESANS UPPLÄGG
LIVEABOARD

BOENDE
LEO

MÅLGRUPP
DYKARE

GRUPPLEDARE
DIVERS.SE

MAX GÄSTER
12

PRIS PER PERSON
FRÅN 42 995

PRIS PER PERSON
FRÅN 42 995

Gör en Förfrågan

KOMPLETT RESEINFORMATION

Upplev liveaboard på Maldiverna

Bara en snabb titt på vad som erbjuds på Maldiverna avslöjar varför många dykare anser denna plats vara en av de bästa på vår planet och ett av de mset populära resmålen för dykare. Maldiverna består av en serie atoller och öar som knappt syns över havsytan. Från dessa kan du, året runt, uppleva skinande sol, vita sandstränder samt fascinerande tropisk dykning.

Här ligger fokus på att njuta av snabba strömdyk samt hänföras av den stora mantan när den kommer in för att tvätta sig. Valhajar är inte helt ovanliga och den grå revhajen kan du få syn på året runt. För att inte tala om de stora stimmen med färgglada vackra fiskar som simmar längs hisnande korallväggar. Dykningen i Maldiverna kommer inte att göra dig besviken.

En vecka ombord på en liveaboard på Maldiverna innebär att du bor ombord på en lyxig båt under sju nätter, äter god mat, blir väl omhändertagen av besättning och guider, gör spännande dyk och sist men inte minst så är du med om ett oförglömligt äventyr. På en liveaboard kommer du på ett bekvämt sätt väldigt nära vackra dykplatser och möter fina fiskar samt förhoppningsvis valhajar och mantor på riktigt nära håll.

Resplan dag för dag

Day 1
Avresa tillsammana med Dykhuset från Skandinavien för flyg till Malé

Dag 2
Ankomst till Malé och transfer samt incheckning på båten, avfärd sen eftermiddag/kväll eller tidigt tidigt nästa morgon

Dag 3-9
Liveaboard med helpension och upp till 17 dyk inklusive tank, vikter, guide och dykdhoni.

Dag 9
Utcheckning från båten och transfer till flygplatsen för flyg hem

Vänligen notera!
Vårt program är endast en preliminär plan som påverkas utifrån de yttre förutsättningar som vädergudarna belönar oss med. Det innebär att vi kan behöva flytta aktiviteter och dykplatser till andra dagar och även ersätta planerade aktiviteter med alternativa om så krävs. Vi ber dig att vara flexibel.