Dykresa till Kroatien med WeDive i september 2024

Dykning i Kroatien och Medelhavet – En härlig dykresa till Trogir i Kroatien i september 2024 tillsammans med WeDive. Oavsett om hela eller delar av familjer dyker så är det här en resa som alla kan åka med på. Kroatien har massor att erbjuda både under och över ytan. Här finns massor av stränder och vacker natur men det som gör Kroatien så populärt är det fantastiska havet som ofta erbjuder bra eller mycket bra sikt. Du kommer att ha gott om tid för avkoppling och socialt umgänge också under din dykresa till Kroatien med WeDive.

Ditt boende – I Trogir bor du bekvämt i lägenheter som ligger nära dykcentret. Lägenheterna är beroende på vad som finns ledigt vid bokning och kan vara för upp till fyra personer eller fler personer. Fråga gärna när du bokar så ser vi vad som finns eller om du har specifika önskemål.

För dig som gillar självhushåll finns möjlighet att laga mat men det finns flera restauranger i närheten liksom dykcentrets egen taverna. Det är ett härligt och naturligt tillhåll på kvällarna efter dagens dykning och här kan du njuta av kvällsbrisen över en svalkande drink och vällagad mat.
Dykcentret ligger inte långt bort och det kommer också att finnas möjlighet att göra dina utedyk på en dykkurs tillsammans med WeDive på plats.

Med på resan – på den här dykresan åker WeDive med och kommer att erbjuda kursdykning och utbildning på plats för dig som dyker. För dig som vill nöjesdyka finns de självklart med som bollplank också.

Features

RESMÅL
KROATIEN

AVRESEDATUM
14 September 2024

HEMRESEDATUM
21 September 2024

RESANS LÄNGD
7 NÄTTER

RESANS UPPLÄGG
LANDBASERAT

BOENDE
LÄGENHETER

MÅLGRUPP
DYKARE

GRUPPLEDARE
WEDIVE

MAX ANTAL RESENÄRER
12 PERSONER

PRIS PER PERSON
Från 14 995 SEK

PRIS PER PERSON
Från 14 995 SEK

Gör en Förfrågan

KOMPLETT RESEINFORMATION

Dykning i Kroatien

Här erbjuds ett stort antal dykplatser inom 15-90 minuters färd från marinan. Varje dag går båten ut och du kommer kunna göra upp till tre dyk / dag. Här finns dykplatser med grottor, överhäng, väggar, tunnlar, vrak och vackra undervattenslandskap bland mycket annat och det som gör dykningen så härlig är att sikten ofta är helt fantastisk.

Det marina livet är ovanligt rikt för Medelhavet och en dykresa hit till Kroatien medför ofta överraskningar. Delfiner, koraller, bläckfisk, sjöhästar, olika arter av kräftdjur och mycket kan dyka upp här. Även många olika arter av fisk, ål, havsabborrar, rockor och annat kan ses här. Har du riktig tur kan till och med stora tonfiskar eller sköldpaddor dyka upp ute i det blå.

Resplan – Dag för dag

Dag 1
Du lämnar Skandinavien och flyger till Split i Kroatien. Här väntar transfer och du åker direkt till ditt boende

Dag 1 – 8
Sju nätters boende i lägenhet med självhushåll. Frukost ordnas antingen själv på plats eller enklast nere på tavernan vid dykcentret som inte ligger långt bort. Fem dykdagar med totalt tio dyk är inplanerade. Du som önskar kan boka till fem extra dyk.

Dag 8
Du checkar ut och har transfer till Split flygplatsen för att resa åter till Sverige.

Vänligen notera!
Vårt program är endast en preliminär plan som påverkas utifrån de yttre förutsättningarna som vädergudarna belönar oss med. Det innebär att vi kan behöva flytta aktiviteter och dykplatser till andra dagar och även ersätta planerade aktiviteter med alternativa om det krävs. Vi ber dig att vara flexibel.