Dykresa till Bonaire med Oxygene

Upplev – en dykresa till Bonaire tillsammans med Oxygene. Få platser i världen erbjuder så mycket dykning som Bonaire och enkelheten är helt unik. Du har boende och frukost och sen närheten till dykcentret där du kan kliva direkt ner i vattnet vid husrevet eller hämta upp dina dykflaskor och packa bilen och sen ge dig ut på äventyr på ön och dyk var du vill vid någon av alla de dykplatser som erbjuds.

Bonaire är marinpark så hela ön är skyddad och här hittar du allt från sandbottnar, till sloper och väggar. Korallskogar med massor av fisk rockor, bläckfisk, tarpooner, ibland hajar och mycket skoj att se. Inga andra platser i världen kan jämföras med Bonaire som verkligen är ett dykparadis. Åk med på en dykresa till Bonaire med Oxygene till den härliga ön i Karibien och dyk helt obegränsat i Karibiens klara vatten.

Ditt boende – Boendet på Bonaire och Buddy Dive resort är enkelt men bra och här bor du bekvämt direkt vid havet i lägenheter med gott om plats. Varje lägenhet har egna rum för två personer och ett gemensamt rum med kök, spis, kylskåp. Frukostbuffet ingår och här finns två restauranger. Eget husrev som är riktigt bra och världens mest kända drive through för dykare. Du kör helt enkelt in bilen och hämtar dina flaskor och sen bara att åka vidare när du känner att det är dags. Här finns också ett väldigt bra husrev som passar alla nivåer av erfarenhet.

Features

RESMÅL
BONAIRE

AVRESEDATUM
08 Mar 2025

HEMRESEDATUM
18 Mar 2025

RESANS LÄNGD
10 NÄTTER

RESANS UPPLÄGG
RESORT

BOENDE
RESORT

MÅLGRUPP
DYKARE

MAX ANTAL RESENÄRER
20

PRIS PER PERSON
FRÅN 35 995 SEK

Gör en Förfrågan

KOMPLETT RESEINFORMATION

Dykresa Bonaire 2025

Här kan du maila och anmäla dig direkt!

Bonaire

Med över 60  dykplatser varav drygt hälften nås från land så har du tillgång till karibiens fantastiska rev. Här är livet enkelt och du dyker när du vill, sover när du vill och äter nästan när du vill. Antingen du väljer 2 eller 7 sju dyk per dag så är det dykning som gäller på den här lilla paradisön. Straxt utanför staden Kralendijk ligger härliga Buddy Dive resort och ingen annan stans är dykningen enklare än höär och mer lätttillgänglig. Du har din hyrbil och tar dig runt ön i egen takt, dyker var och när du vill och upplever det behagliga livet med diving freedom. Ett koncept som myntades redan på 1960-talet och som håller än idag och gör att Bonaire varje år rankas som en av världens bästa dykdestinationer

Det marina livet är rikt men här finns även några vrak och korallerna är i god kondition. Alla dykplatser är lätta att hitta till då de är markerade med kycklinggula stenar och det är bara att köra så nära havet du kan och sen byta om och kliva i. Andra har lite längre att gå men är väl värda “besväret” – missa inte 1000 steps till exempel. Inget för trötta ben men ett måste för varje dykare på Bonaire.
Saltpiren och många andra platser får inte heller missas och faktiskt så är husrevet på Buddy Dive rikigt riktigt bra och för dig som vill öva på UV-foto finns få platser där det är så lätt att öva på.

Upplev Bonaire och datum går att göra i stort sett helt flexibla!

Resplan – Dag för dag

Dag 1
Du lämnar Skandinavien och flyger till Bonaire via Amsterdam, ankomst sen eftermiddag
Transfer till dykresorten och incheckning

Dag 1 – 11
10 nätter boende del i dubbelrum inklusive frukost
8 härliga dagar med obegränsad landdykning, hyrbil, tank, vikter, nitrox
Boendet är baserat på lägenhet med två sovrum för fyra personer. Separat dusch och badrum till varje sovrum, gemensamt vardagsrum. En hyrbil pickup per lägenhet ingår.

Lägenhet för 2 personer mot tillägg från +5 000 SEK / person

Dag 11
Transfer på eftermiddagen till flygplatsen och flyger via Amsterdam åter till Skandinavien

Dag 12
Åter i Skandinavien

Vänligen notera!
Vårt program är endast en preliminär plan som påverkas utifrån de yttre förutsättningarna som vädergudarna belönar oss med. Det innebär att vi kan behöva flytta aktiviteter och dykplatser till andra dagar och även ersätta planerade aktiviteter med alternativa om det krävs. Vi ber dig att vara flexibel.