EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Dykresor

Dykresor med stor valfrihet

Dykresor med stor valfrihet

Vi är specialister på dykresor och har ett stort utbud av resmål som är perfekta för dykare. Beroende på hur mycket du vill dyka, hur långt du vill resa och vad som intresserar dig, tar vi fram intressanta alternativ. Och naturligtvis kan du även ta med din partner eller familjen även om de inte delar ditt dykintresse, på nästan alla våra resmål finns nämligen alltid någonting för alla! 

Resmål för dykresor

Varje vecka har vi avgångar och dykresor till Egypten. Vi har dessutom alltid dykresor till exotiska resmål som Maldiverna, Karibien, Filippinerna och Indonesien med platser som Ambon, Raja Ampat, Komodo och Bali med flera. Om du vill ha mer äventyr kan du boka din dykresa till till exempel Galapagos, Papua Nya Guinea, Salomonöarna, Fiji, Palau, Yap, Kuba eller Truk Lagoon. Du hittar mer information om alla destinationer här på webbplatsen. Om du vill ha ytterligare information är du välkommen att kontakta oss direkt så ska vi besvara dina frågor! 

Dyka lite mer eller lite mindre?

Om du vill hinna med extra många dyk kan du välja att bo på en liveaboard. Då bor du direkt på en båt och åker till nya dykplatser varje dag. Ofta dyker du tre, kanske fyra gånger per dag - Se Avgångar

Om du däremot vill ta det lite lugnare kan du välja att bo på ett av våra högklassiga hotell och dykresorter. Då kanske du dyker en till tre gånger per dag. 

Erfarenhet

Är du en erfaren dykare eller har du precis börjat dyka? De flesta resmål passar för alla, men det finns några som kräver lite mer erfarenhet. Berätta för oss så kan vi erbjuda dig den dykresa som passar din erfarenhet. På det sättet får du ut så mycket som möjligt av din resa. Vi har stor erfarenhet av dykresor över hela världen och kan ge värdefulla tips när du bokar din dykresa.

Ta dykcertifikat

För dig som vill lära dig att dyka och ta dykcertifikat men du tycker det är för kallt i Sverige. Vi  har dykresor där du tar ditt dykcertifikat utomlands. På de flesta av våra resmål kan du lära dig att dyka på tre till fem dagar. Efter genomförd och godkänd kurs får du ett internationellt dykcertifikat.  Det går att vidareutbilda dig också på de flesta dykresor om du är intresserad av det. Ända upp till instruktörsnivå.

Dykresor i grupp eller med familjen

Om ni är en grupp som vill åka på en dykresa tillsammans, kan vi ta fram alternativ som passar just er. Och om du vill åka med hela familjen så kan vi rekommendera de bästa platserna för barnen. Det finns dykresor och dykning för alla, och vi är mycket bra på att hjälpa dig att hitta just din drömresa.

Specialister på dykresor

Vi som driver Scuba Travel har under många år besökt och jobbat med dykning på resmålen vi erbjuder. Vi har också rest till många av dem med barn. Tack vare detta har vi förstahandsinformation om vad som kan bli din bästa semester någonsin. Läs mer om oss här!

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel