PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Dykresor

Dykresor med stor valfrihet

Dykresor med stor valfrihet

Vi är specialister på dykresor och har ett stort utbud av resmål som är perfekta för dykare. Beroende på hur mycket du vill dyka, hur långt du vill åka och vad som intresserar dig, tar vi fram intressanta alternativ. Och naturligtvis kan du även ta med din partner eller familjen även om de inte delar ditt dykintresse, på våra resmål finns nämligen alltid någonting för alla! 

Resmål

Varje vecka har vi avgångar till Egypten. Vi har dessutom dykresor till exotiska resmål som Maldiverna och Indonesien. Om du vill ha mer äventyr kan du boka din dykresa till Galapagos eller Truk Lagoon. Du hittar information om alla destinationer här på webbplatsen. Om du vill ha ytterligare information är du välkommen att kontakta oss direkt så ska vi besvara dina frågor! 

Dyka lite mer eller lite mindre?

Om du vill hinna med extra många dyk kan du välja liveaboard. Då bor du nämligen direkt på en båt och åker till nya dykplatser varje dag. Ofta dyker du tre, kanske fyra gånger per dag - Se Avgångar

Om du däremot vill ta det lite lugnare kan du välja att bo på ett av våra högklassiga hotell och dyka en eller två gånger per dag. 

Erfarenhet

Är du en erfaren dykare eller har du precis börjat dyka? De flesta resmål passar för alla, men det finns några som kräver lite mer erfarenhet. Berätta för oss så kan vi erbjuda dig den dykresa som passar din erfarenhet. På det sättet får du ut så mycket som möjligt av din resa. 

Ta dykcertifikat

För dig som vill lära dig att dyka, men som tycker det är för kallt i Sverige, har vi dykresor där du tar ditt dykcertifikat utomlands. På de flesta av våra resmål kan du lära dig att dyka på tre till fem dagar. Efter genomförd och godkänd kurs får du ett internationellt dykcertifikat. 

Dyka i grupp eller med familjen

Om ni är en grupp som vill åka på en dykresa tillsammans, kan vi ta fram alternativ som passar just er. Och om du vill åka med hela familjen så kan vi rekommendera de bästa platserna för barnen. Det finns dykresor för alla, och vi är mycket bra på att hjälpa dig att hitta just din drömresa.

Specialister på dykresor

Vi som driver Scuba Travel har under många år jobbat med dykning på de flesta av resmålen vi erbjuder, och har rest till många av dem med barn. Tack vare detta har vi förstahandsinformation om vad som kan bli din bästa semester någonsin. Läs mer om oss här!

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel