WeDive
Dykresa till Kroatien med WeDive 14 september 2024

En härlig dykresa till Kroatien i september 2024 tillsammans med WeDive. Oavsett om hela eller delar av familjer dyker så är det här en resa som alla kan åka med på. Kroatien har massor att erbjuda både under och över ytan.

DIVERS.se – 2 platser kvar

Semester på Maldiverna med liveaboard i slutet av november 2024. Upplev tropiska fiskar till bjässar som valhaj och mantor, olika hajar, örnrockor och svärdfisk. MV Leo tar dig med på turen Best of Maldives. Lägg till sol, hav och paradisiska stränder.

Malmö Dykskola

Malmö dykskola tar dig med på ett härligt äventyr till Filippinerna och en av landets mest kända dykplatser, Puerto Galera.

Med Stockholms Dykservice

Åk med på en liveaboard till härliga Egypten och Röda havet för en veckas dykning i de norra delarna med spännande vrak och fantastiska rev. Goda möjligheter att se stora fiskar. En vecka på Sea Serpent Contessa och den populära rutten North and Brothers. Du kommer att uppleva mycket av det bästa i norra Röda havet.

Med Flying Divers fr 39 995 SEK

Åk med Flying Divers på en härlig resa till underbara Filippinerna i mars 2025 och upplev två helt olika delar av ön Negros. En skön kombination med Sipalay och Dauin med varierad dykning, sköna stränder och en bit av ett verkligt paradis. Fantastisk makrodykning och underbara korallrev ihop med avkoppling, sol och värme.

Oslofjorden Dykkesenter

Följ med Oslofjordens dykkesenter till vackra korallrev i östra Indonesien. Öarna i Raja Ampat omges av ett överflöd av marint liv. Här finns fler fisk- och korallarter än någon annanstans på jorden. En destination som alla dykare bör ha på sin “bucketlist”.

Kalmar Dykcenter

Kalmar Dykcenter eller RIB diving åker till Filippinerna över jul och nyår. Häng med på en härlig upplevelse med två helt olika platser. Södra Leyte och Bohol är två härliga platser för dykresor.

Fr 26 995 exkl flyg

En mycket speciell tur till Shetlandsöarna i Skottland erbjuder vrakdykning som är mycket spännande och varierande. Perfekt för grupper och du kommer att uppleva Nordsjöns spännande historia

Flying Divers från 21 795 SEK

Upplev friheten att dyka direkt från land i Röda havet vid Marsa Nakari tillsammans med Flying Divers i Göteborg. Dykresa till Röda havet med boende vid ett dykcamp

Upplev härliga Filippinerna i oktober 2024 med Malapascua och Dauin tillsammans med Oslofjorden Dykkesenter. Upplev dykning med rävhaj, fantastisk makrodykning och underbara korallrev ihop med avkoppling, sol och värme.

Med Oxygene från 35 995 SEK

En resa till den härliga lilla ön Bonaire. Ingen annanstans är dykning så lätt tillgängligt. Följ med Oxygene till den här härliga lilla ön i södra karibien. Karibiens kanske bästa och bekvämaste dykning.