Monica Holmberg – Dyk- och reseentusiast

Vem är Monica?

Monica fick en dykutbildning 2004 som present och det gick hand i hand med hennes sedan tidigare intresse för djur och natur. Tidigt fastnade hon för dykningen och hennes första dykresa tog henne till Filippinerna. Minnena från den första dykresan ännu finns kvar ön idag. Även om hon gillar att dyka utomlands är dykning i Sverige fortfarande något hon gör ofta.

Kort därefter och några utbildningar senare startade hon en dykskola i Stockholm där hon fastnade i hela 16 år med utbildning av flera tusen elever och kunder och till det många resor. Monica brinner ännu för dykningen och älskar att resa med vänner och nya kunder för att uppleva den fantastiska världen under ytan. Filippinerna är alltjämt en av de stora favoriterna men även platser som Egypten, Bonaire, Usa eller öarna i Atlanten drar i henne likaväl som många andra platser. Som Monica säger…. “det finns så mycket att upptäcka!”

Monica är idag utbildad IDC Staff instructor och gillar att hålla kurser och utbilda och se dig och andra växa som dykare. Hon dyker idag även med sidemount och rebreather men hänger lika gärna på sig en BCD och en enkelflaska och bara mysdyker!

På resorna hon håller i kör hon gärna kurser eftersom det är ett ypperligt tillfälle att vidga erfarenheter. Med enkelheten det blir på en båt eller i varma hav är det något vi också rekommenderar att göra! Passa på att bli Advanceddykare eller gör den där djupkursen du funderat på. Utbilda dig att dyka med Nitrox eller kanske Sidemount… Är ni en familj? Gör kursen tillsammans! Monica står redo att hjälpa dig på någon av sina resor.

Monicas tidigare gruppresor:

  • Maldiverna Liveaboard oktober 2021

Monicas kommande gruppresor: