about

Möt oss på Scuba Travel

Heather

heather scuba travel

Heather grundade Scuba Travel 2004 och är född och uppvuxen i området Thousand Islands i Ontario, Kanada. Detta område är känt för sina välbevarade vrak och är ett populärt resmål för dykare. Heather är PADI instruktör och har dykt i stora delar av världen. Hon har arbetat som reseguide och lett grupper till flera destinationer så som Curacao, Bonaire, Malta, Egypten, Filippinerna och Tobago.

Idag har Heather två barn och efter att ha rest tillsammans med dem till Kanada, Tobago, Maldiverna, Egypten, Azorerna, Bali, Norra Sulawesi, Sardinien, Newfoundland, Malta, USA, Cypern, Portugal, Kroatien, Sydafrika och Wakatobi har hon många goda råd att dela med sig av till andra föräldrar med dyk- och reslust.

Resebloggar:

Camilla

Camilla Norberg

Camilla har jobbat på Scuba Travel sedan juli 2009. Hon är uppväxt i Göteborg och har ett stort intresse för resor, skidåkning, segling och dykning. Efter att ha jobbat som skidguide i Österrike, flyttade hon till Dalarna för att utbilda sig till reseproducent. Camilla lärde sig att dyka 2004 och har loggat dyk i Egypten, Thailand, Malaysia, Australien, Mexiko, Kroatien, Jordanien, Filippinerna och Vietnam. Under år 2014 och 2015 bodde Camilla i Utrecht, Nederländerna och arbetade på Scuba Travel därifrån, samtidigt som hon studerade grafisk design i Amsterdam.

Camillas roll i företaget är administration och marknadsföring. Hon tar hand om Scuba Travels hemsida, nyhetsbrev och sociala medier.

Resebloggar:

  • I 2010 åkte Camilla till Dahab, Egypten och dök i Blue Hole och Canyon. Hon åkte tillsammans med sin familj som var där för att lära sig dyka. Läs mer om resan här. 
  • Nyår 2010/ 2011 i underbara Riviera Maya i Mexiko med dykning i Cenotes och mycket tid för att slappna av. Läs mer om resan här.

Henrik

henrik scuba travel

Henrik är född och uppvuxen i Småland och har alltid haft ett stort intresse för havet. Han lärde sig att dyka 1986 och är utbildad marinbiolog. 1996 öppnade han sin första egna dykskola. Under sin karriär har Henrik ägt och drivit flera dykskolor samt ett distributionsbolag för dykutrustning.

Henrik har rest runt världen mer än en gång. Han har besökt ca 70 länder och dykt och/eller jobbat på ställen som Sudan, Zanzibar, Australien, Pemba, Sydafrika, Thailand, Tobago, Maldiverna, Curacao, Norra Sulawesi, Azorerna, Mexiko, Bonaire, Malta, Bali, Kroatien, Kanada, USA, Mozambique, Kroatien, Cypern, Portugal och Egypten.

Henrik är Scuba Travels VD och ansvarar även för försäljning, marknadsföring och produktutveckling.

Olle

olle scuba travel

Olle är fostrad i fritid-, sport- och dykbranschen. Han är PADI CD instruktörsutbildare samt tidigare dykcenterägare. Innan Olle började på Scuba Travel jobbade han för PADI, vilket har tagit honom till en mängd olika resmål runt om i världen. På Padi arbetade Olle med utveckling av dykbranschen, instruktörsexamineringar samt marknadsföring.

Han har bland annat loggat dyk i Skandinavien, Brittiska öarna, Sydafrika, Medelhavet, Röda Havet, USA, Mexico, Antarktis, Thailand, Australien och Oman.

Olle arbetar som reserådgivare till Scuba Travel´s agentnätverk.

Erika 

Erika Broberg

Erika växte upp i Falköping, men hamnade ganska snart i Jönköping där hon pluggade på gymnasiet och även tog sitt första dykcert år 1998. Efter Jönköping begav hon sig till Australien där hon utbildade sig till marinbiolog och zoolog. När det var dags att återvända till Sverige, fastnade hon några år i Smögen, där hon jobbade som dykinstruktör. Vidare begav det sig till Norge för at arbeta med marin molekylärbiologi och därefter packade hon sina väskor för att spendera ett par år i de Japanska bergen. Nu när hon är hemma i Sverige igen jobbar hon såklart för scuba Travel, men kör även lite dykkurser då och då.

Under åren har Erika samlat på sig dyk i Australien, Egypten, Filippinerna, Turkiet, Grekland, Cypern och Norge. 

Erikas huvudsakliga roll i företaget är administration. Hon tar hand om bokningar av transport, boende, dykning samt svarar på resenärers frågor i alla dess former. 

Daniel

Daniel Benér

Daniel är uppväxt i Jönköping och blev genast en biten dykfantast när han en kall februaridag år 2000 tog sitt dykcertifikat. Trots kylan blev han fascinerad av tyngdlösheten och den nya världen som öppnade upp sig. Därefter var det full fart framåt med vidareutbildningar till divemaster och dykinstruktör. Mellan åren 2011-2014 har Daniel varit verksam i Poseidon Diving Systems där han främst har arbetat med att få genomslag för Poseidons rebreather-verksamhet, han är certifierad rebreatherinstruktör i PADI, SSI och RAID. Han har rest runt i världen och certifierat många av framtidens instruktörer på Poseidon rebreathers.

Daniel har dyk och/eller jobbat i länder som Egypten, Mexiko, USA, Thailand, Malaysia, Sulawesi, Sverige, Finland, Kroatien och Slovenien.

Daniels huvudsakliga roll på Scuba Travel är verksamhetschef samt reserådgivare till privatpersoner och grupper.

Lena 

Lena är född och uppvuxen i Lidköping. Hon har spenderat många år i England, där hon även träffade sin man. Hon har ett Open Water certifikat, men det blir oftast att hon spenderar mer tid på sin mountainbike med att jaga sina två pojkar genom skogen. 

Lena bor numera i Hindås och med sin utbildning i ekonomi och bokföring är hon en stor tillgång för Scuba Travel. Lena har tagit hand om Scuba Travels bokföring sedan 2007 (med ett uppehåll som mammaledig) och idag är hon ansvarig för all ekonomi inom företaget.

Sanna

Sanna

Sanna är uppvuxen på en gård i Västmanland där turism och naturupplevelser alltid stått i fokus. Reseintresset har funnits med sedan start och tagit henne runt i världen på otaliga resor. Sanna har arbetat i Thailand, Sydafrika och nu senast i Maldiverna där hon under 2 år ansvarade för driften av två av landets bästa liveaboards.

I bagaget har Sanna en utbildning i hotel management från Grythyttan samt flera års erfarenhet från hotell och upplevelseindustrin. 

Hos oss här på Scuba Travel jobbar Sanna som reserådgivare.

Helena

helena

Helena är uppväxt i Mölnlycke utanför Göteborg och har drivit eget företag inom besöksnäringen de senaste 6 åren. Hon har tidigare jobbat inom relocation branschen, varit vice affärschef i en FOREX Bankbutik och jobbat utomlands på Isle of Man och i Florida.

Helena och hennes sambos stora intresse är att resa. 2007 sa de upp sig från jobb och lägenhet för att resa runt i Sydamerika under 3,5 månad. Nuförtiden är deras 5-åriga dotter med på resorna, hon lärde sig snorkla på Maldiverna i mars. Helena är Advanced Open Water Diver och har dykt i länder som Sverige, Egypten, Kroatien, Filippinerna, Brasilien, Mexiko och Maldiverna.

Helena är bokningsansvarig på företaget under Erikas mammaledighet och bokar boenden, transporter och hjälper till att svara på frågor i alla dess former.

Gianni

gianni

Gianni är född och uppvuxen i sommarstaden Halmstad med föräldrar från forna Jugoslavien. Han har spenderat stora delar av livet i Kroatien och kan språket flytande. Alla som möter Gianni förstår snabbt att han har ett brinnande fotbollsintresse. Han har spelat i Halmstads BK och Falkenbergs FF men Hammarby ligger varmast om hjärtat. Förutom att spela själv så har han även gått tränarutbildning inom Svenska Fotbollsförbundet.

Gianni har gått 2 års TRAC-utbildning på Akademi Båstad YH, och har tidigare jobbat 5 år i restaurang- och nattklubbsbranschen. Han har ett genuint intresse för turism, och är väldigt sugen på att lära sig dyka!

Här på Scuba Travel ansvarar Gianni för administrationen av våra gruppresor. Han bokar boenden, transporter och hjälper till att svara på frågor i alla dess former.

Ashraf

Ashraf har arbetat med oss sedan 2004 och är ett känt och uppskattat ansikte för de som har rest med Scuba Travel till Egypten och Röda Havet. Ashraf möter våra resenärer när de landar i Hurghada och hjälper dem med visum, säkerhetskontroll och bagage vid dit och hemresa.

Ashraf har genom åren löst alla möjliga situationer åt Scuba Travels resenärer och finns alltid där för tips och råd. Vi kallar honom för Mr Magic! Han är en stor anledning till att så många väljer att resa med oss till Egypten och han vet exakt vad du som resenär önskar.

 

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.