wildlife calendar

P-A Andersson - teknisk dykare

pa andersson

P-A är en kallvattensdykare och teknisk instruktör inom Swedtech Diving. Han utbildar på alla nivåer från nybörjare till avancerad vrakdykning och rebreather-dykning. Ni ser honom oftast på västkusten där han utbildar eller utforskar lokala dykmål i Gullmarsfjorden eller vrak längs västkusten.

“Jag är en kallvattensdykare som brinner för teknisk dykning. På kustbandet utanför Lysekil blev jag tidigt biten efter fantastiska dyk på S/S Amasis tidigt i min dykkarriär. Känslan av att dyka på dessa platser och återuppleva fantastisk historia har drivit mig vidare mot nya djup och miljöer. Jag uppskattar att dela med mig av dessa upplevelser och vill lära och visa alla lämpliga vilka fantastiska historier som finns gömda nere i djupet. Med rätt utbildning, utrustning och träning så överkommer vi tillsammans de flesta hindren på vägen. Mitt favorit-dykverktyg är min Pelagian DCCCR som förutom känslan att upptäcka också erbjuder mig fullständig tystnad och frid i vattnet.”

P-A är inte främmande för att dyka ner i ett grott- eller gruvhål när vädrets makter håller honom från havet, men vrak är det som han i första hand brinner för. “Välbevarade vrak är en fantastisk tidskapsel som alltid har ett extra skrymsle eller detalj att utforska i dess inre eller utanpåliggande. Med tidens tand så förändras de och visar en helt ny skepnad. Vi lever i den bästa tidsåldern för vrakdykning så häng med innan de försvinner för gott!”

Här är en länk till SwedTech Diving för dig som är intresserad av att utbilda dig inom teknisk dykning.

 

Resor som är på gång:

Resor som har varit:

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.