wildlife calendar

Magnus Lundgren - UV-fotografer

magnus lundgren

Magnus har 20 års erfarenhet av att leda expeditioner över hela världen och som utbildare inom foto & UV-foto. ”Det har alltid varit min målsättning att hjälpa expeditionsdeltagare på deras egen ambitionsnivå, så att råd och tips kan ge resultat där och då.” På sina gruppresor är Magnus med som er egen Photo Pro.

Magnus bilder publiceras över hela världen och hans alster har till och med prytt dubbelsidor i National Geographic Magazine. Idag är Magnus en drivande kraft bakom världens största fotoprojekt ”Wild Wonders of Europe” och under 2015 startar samma gäng upp ett liknande initiativ i Kina. Han är även en av grundarna till Exposure Expeditions. Styrelsemedlem i stiftelsen Wild Wonders Foundation och stolt medlem av Naturfotograferna/N. Magnus Lundgrens lista över internationella utmärkelser är lång och sträcker sig över flera decennium. Mest stolt är han själv över sina utmärkelser i den prestigefyllda tävlingen ”Wildlife Photographer of the Year” och för ett par år sedan korades Magnus till European Wildlife Photographer of the Year för sin bild av en segelfisk som slår sitt spjut genom ett sardinstim. Magnus har representerat Sverige i tre världsmästerskap i undervattensfoto och tog en silvermedalj på Mauritius 2007. Magnus har arbetat som professionell fotograf sedan flera årtionden.

 

Resenärers kommentarer:

"Att åka med Magnus kan jag rekommendera till alla, även er som kanske inte är kanonfotografer och har den största och mest avancerade fotoutrustningen (själv är jag snarare ”Videographer-light” och mina GoPro kameror (Hero 3+, 4 Black och 5 black) är mina bästa vänner och följeslagare. Magnus är inte bara en fantastisk fotograf och pedagogisk i sina genomgångar och förklaringar utan gör dessutom fotograferande och redigerande intressant även för oss som inte har det som största intresse. Han är dessutom en osedvanligt trevlig kille att resa med och bjuder på många skratt. Jag kommer att åka fler gånger med Magnus, garanterat."
- Johan Welander, reste med Magnus till Bahamas, 2017

”Magnus som är trevlig, kunnig och fantastiskt hjälpsam höll väl förberedda genomgångar i UV-foto och editering [...] Tack Magnus för att du tagit mitt foto till en ny nivå!”
- Jörgen Lorenzson, reste med Magnus till Bahamas, 2017

 

Resor som är på gång:

Resor som har varit:

  • Azorerna - september 2016
  • Bahamas & Bimini - mars 2017
 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.