group trips

Jesper Kjøller - UV Fotografer

lill

Till en början var jag en musiker som förälskade mig i dykning. Detta inträffade för nästan 20 år sedan och det var en upplevelse som skulle förändra hela mitt liv. År 1994 utbildade jag mig till PADI instruktör och sedan vidare till PADI Course Director 1999. Under den perioden spelade och undervisade jag i musik under vinterhalvåret och under sommarhalvåret drev jag ett dykcenter. Jag började känna att det var dags för ett val inom karriären och när jag blev erbjuden en redaktörstjänst på danska versionen av DYK- Scandinavian Dive Magazine, så vann dykningen över musiken. Detta ledde i sin tur till att jag 10 år senare utbildade mig till GUE-instruktör.

Jag har över 2800 dyk i loggboken fördelade på över 25 olika länder och jag blir lika glad av att utforska ett tropiskt rev som ett vrak i Skandinavien, så länge mitt dyksällskap består av en bra kompis och min älskade kamera.

 Resor som är på gång:

 Resor som varit:

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.