last minute dive holidays

news liveaboard departure

Sista minuten- & specialerbjudanden


Alla våra sista minuten- och specialerbjudanden gäller för helt nya bokningar, i mån av plats och med reservation för prisökningar på flyg. 
 

Dessa erbjudanden gäller endast för nya bokningar och måste bokas under ovan specifika perioder. Pris påverkas av dagsfärskt flygpris samt tillgång. Kontakta oss för mer information samt för att få ett exakt reseförslag. Kontakta oss även för pris om du reser på egen hand. Skicka oss en förfrågan!

_______________________________________________________________________________________ 

HÖSTREA PÅ LIVEABOARD-RESOR SOM BOKAS HOS SCUBA TRAVEL

solomon islands jellyfish stormNär mörkret faller på och regnet duggar tätt så blir man kanske extra sugen på att komma iväg till soligare breddgrader och finfin dykning. Vi har nu möjlighet att erbjuda er riktigt härlig dykning till kanonpriser med specialerbjudanden från våra samarbetspartners!


Röda Havet

För dig som vill komma iväg och njuta av fin dykning så erbjuder vi resor från 14 595 SEK/person. Klicka här för att se schemat på avgångarna. Måste bokas senast 31 oktober för att rabatterna på båten ska gälla.

Maldiverna

För dig som vill uppleva fantastiska Maldiverna från en liveaboard har vi nu avgångar från 22 395 SEK/person. Klicka här för att se schemat på avgångarna. Måste bokas senast 31 oktober för att rabatterna på båten ska gälla.

Bahamas Master

12 - 19 augusti 2018 - Bahamas - Delfin & Tigerhajs kombination - spara 3 550 SEK/person
28 september - 5 oktober 2018 - Bahamas - Tiger Beach - spara 3 550 SEK/person

French Polynesia Master

3 - 13 mars 2018 - French Polynesia Master - Marquesas - spara 11 890 SEK/person
23 mars - 1 april 2018 - French Polynesia Master - Specialresa - spara 10 750 SEK/person

Solomon PNG Master

Alla avgångar mellan 30 januari - 10 mars 2018 - spara mellan 4 000 - 5 750 SEK/person

Truk Master

Under 2017 - spara mellan 10 000 - 14 250 SEK/person
10 - 20 January 2018 - 10 nätter Truk Lagoon - spara 7 300 SEK/person
21 - 28 January 2018 - 7 nätter Truk Lagoon - spara 5 200 SEK/person

Fiji Siren

12 - 19 februari 2018 - Fiji Siren - 7 nätter Beyond the Bligh - spara 4 900 SEK/person
22 mars - 1 april 2018 - Fiji Siren - 10 nätter Beyond the Bligh - spara 6 800 SEK/person

Indo Siren

23 - 30 juni 2018 - Indo Siren - 7 nätter Komodo nationalpark - spara 4 700 SEK/person
23 juli - 2 augusti 2018 - Indo Siren - 10 nätter Komodo nationalpark - spara 6 250 SEK/person

Palau Siren

10 - 20 June 2018 - 10 nätter Palau Islands - spara 6 950 SEK/person
18 - 28 July 2018 - 10 nätter Palau Islands - spara 6 950 SEK/person
9 - 16 Aug 2018 - 7 nätter Palau Islands - spara 5 000 SEK/person

Philippine Siren

26 Jan - 5 Feb 2018 - 10 nätter Malapascua and Southern Visayas - spara 5 000 SEK/person
21 - 27 June 2018 - 6 nätter Southern Visayas - spara 3 600 SEK/person

_______________________________________________________________________________________ 

ERBJUDANDE: MARATUA ATOLL - JULEN 2017

maratua

Som du säkert vet så är vi på Scuba Travel ständigt ute och söker med ljus och lykta efter nya och annorlunda dykresmål världen över. Ett av våra senaste tillskott i Scuba Travel-familjen - Maratua Atoll - är något utöver det vanliga. Ett resmål för dig som redan varit med om flera dykresor och letar efter något nytt och spännande. Vi har satt ihop två stycken erbjudanden för julen 2017, läs mer nedan.

Dykningen här kommer att överraska och du får allt ifrån de minsta critters till större fiskar och däggdjur! Resan hit går via Borneo, så vi rekommenderar starkt att du stannar till på Samboja Lodge för att besöka områdets orangutanger och malajbjörnar.

Dykningen vid Maratua Atoll erbjuder friska rev, färgglada fiskar och de lokala dykplatserna ligger bara 5 - 20 min bort från resorterna. Dessutom är det få dykbåtar i området vilket gör att det inte är någon trängsel vid dykplatserna. För dig som är fotointresserad finns det mycket att sikta ditt objektiv emot, både ovan och under ytan: sjöhästar, barracudor, hajar, mantor, oranguranger, krabbor, sköldpaddor och örnrockor. Någon dag kan du göra en dagsutflykt till Sangalaki/Kakaban där du har stora chanser att få se mantor året runt samt besöka "jellyfish lake". 

Datum: 20-30 december, 2017

Resmål: Nabucco Island Resort ELLER Nunukan Island Resort - Maratua Atoll - Borneo

Inkluderat i resans pris: ➔ Flyg Stockholm – Balikpapan, Borneo t/r ➔ Transfer flygplats - Samboja Lodge t/r ➔ 2 nätter i del i dubbel queen suite på Samboja Lodge med helpension, a/c, varmvatten-dusch ➔ Guidad tur till Orangutang “island” och Malajbjörn-reservat vid Samboja Lodge ➔ Flyg Balikpapan – Maratua t/r ➔ Transfer från flygplatsen till resorten t/r ➔ 7 nätter i del i dubbelrum på Nabucco Island Resort ELLER Nunukan Island Resort ➔ Helpension på resorten inkl. frukost med juice, te/ kaffe, 3-rätters lunch och 4-rätters middag ➔ 10 båtdyk inkl. 1 dagsutflykt till Sangalaki/ Kakaban (Nabucco Island Resort) ELLER 10 st husrevsdyk (Nunukan Island Resort) ➔ Alla dyk inkluderar guide, 12L-flaska, vikter, bälte och marinparksavgifter

Pris per dykare Nabucco Island Resort: fr 35 795 SEK
Pris per dykare Nunukan Island Resort: fr 34 795 SEK

 

Virgin cocoa

 

_______________________________________________________________________________________ 

FIRA JULEN I MOALBOAL, FILIPPINERNA! 

kasai village

Vill du fira julen vid en vacker strand och dyka bland koraller, havssköldpaddor och färggranna fiskar? Passa på att boka ett av de sista rummen på härliga Kasai Village Resort, som ligger i området Moalboal cirka 90 kilometer sydväst om Cebu City.

Trots närheten till Cebu City har Moalboal behållit en unik charm och avslappnad atmosfär som lokala och utländska turister älskar. Moalboal är en perfekt tillflyktsort från det hektiska stadslivet för dig som tycker om resorter med närhet till natur och dykning.

Moalboal är en halvö där det finns gott om vackra koraller redan vid strandkanten. Kasai Village Resort är en av de största resorterna i området som erbjuder ett vackert boende i en avslappnad havsmiljö. Här kan du både dyka från båt och bubbla runt på det fina husrevet, där du hittar allt från små frökenfiskar till stora gröna sköldpaddor, likaväl som både mjuk- och hårdkorall. Färgglada mandarinfiskar, barracudor, kejsarfiskar, drakfiskar, fjärilsfiskar och nakensnäckor är bara en liten del av det marina livet på revet. Har du turen med dig kan du även få se en valhaj som passerar förbi! 

Datum: 24 dec - 3 jan, 2017/2018

Inkluderat i resans pris: Flyg Stockholm/Köpenhamn – Cebu, Filippinerna t/r ➔Transfer Cebu - Kasai Village t/r ➔ 9 nätter i del i dubbelrum (seaview room) på Kasai Village med frukost ➔ Dykpaket med 12 båtdyk inklusive guide, 12L-flaska, vikter och bälte ➔ fri WiFi ➔ fri Try Scuba för icke-dykare

Pris per dykare (flyg från Köpenhamn): fr 25 995 SEK
Pris per icke-dykare (flyg från Köpenhamn: fr 22 595 SEK
Tillägg flyg från Arlanda: 1 000 SEK per person


Vill du flyga från annan flygplats eller ha mer information, kontakta oss. Du kan också boka direkt.

moalboal

_______________________________________________________________________________________ 

SPECIALERBJUDANDE LIVEABOARD I RÖDA HAVET OKT 2017! 

red sea

Just nu har vi specialpris på liveaboardavgång 19-26 oktober med avresa från Stockholm. Du bor ombord på MV Nouran, som tar dig på safarin Daedalus & Elphinstone. På en liveaboard kommer du på ett bekvämt sätt väldigt nära vackra dykplatser och möter fina fiskar samt förhoppningsvis hajar och marina däggdjur.

Daedalus, ett isolerat rev också känt som Abu el-Kizan och ligger ungefär halvvägs till Saudiarabien från Egypten. Här dyker man på väggar täckta av färggranna mjuka och hårda koraller. Du kan förvänta dig att se stim med barracuda, tonfisk, regnbågsfisk och grå revhaj. Med lite tur kan det även dyka upp hammarhaj, rävhaj, delfin och valhaj. Daedalus har även en trädgård fylld med vackra anemoner.

Veckan rundas av vid Elphinstone som har fått ett rykte om sig att vara en riktigt bra plats för vitfenad haj och manta. Det kommer även att göras dyk runt Marsa Shouna på väg till bara till Port Ghalib.


Resa

Datum: 19-26 oktober, 2017
Resmål: Röda Havet

Inkluderat i resans pris: Direktflyg Stockholm – Hurghada t/r ➔ Måltid på flyget ➔ Egyptiskt visum ➔ Mötesassistans på flygplatsen ➔ Alla transfers i Egypten t/r ➔ 7 nätter med del i dubbelhytt med eget badrum ombord på liveaboarden ➔ 3 måltider per dag ombord samt snacks, te, kaffe, vatten, läsk och juice ➔ 6 dykdagar med ca 3-4 dyk per dag (sista dagen 2 dyk) inkl. guide, 12L-flaska, vikter och bälte ➔ Fri Nitrox till nitroxcertifierade ➔ Alla marinparksavgifter och skatter

Pris per dykare: 15 395 SEK 13 495 SEK
(vill du flyga från annan flygplats, kontakta oss för pris och information)

 

Om du vill ha mer information, klicka här, eller kontakta Scuba Travel.

nouran

 

_______________________________________________________________________________________ 

LIVEABOARD I RÖDA HAVET ÖVER NYÅR! 

red sea

Sugen på att fira nyår på ett lite annorlunda sätt i år? Flyg med direktflyg från Stockholm till Hurghada och hoppa på liveaboarden MV Tala på safarin "South & St Johns" för endast 14 895 SEK per person.

En vecka ombord på en liveaboard i Röda Havet innebär att du bor ombord på en lyxig båt, äter god mat, blir väl omhändertagen av besättning och guider, träffar nya vänner, gör spännande dyk och sist men inte minst så är du med om ett oförglömligt äventyr. På en liveaboard kommer du på ett bekvämt sätt väldigt nära vackra dykplatser och möter fina fiskar samt förhoppningsvis hajar och marina däggdjur.

St John’s är en stor samling av små rev med mycket att utforska. En av dykplatserna här är Habili Gafaar, en plats med massor av svartkoraller, hornkoraller och mjukkoraller. Här trivs fiskar som snapper, fjärilsfisk, barracuda och har man lite tur kan man även få se grå revhaj, silverfenad haj, hammarhaj och manta.


Resa

Datum: 28 dec - 4 jan, 2017/2018
Resmål: Röda Havet

Inkluderat i resans pris: Direktflyg Stockholm – Hurghada t/r ➔ Måltid på flyget ➔ Egyptiskt visum ➔ Mötesassistans på flygplatsen ➔ Alla transfers i Egypten t/r ➔ 7 nätter med del i dubbelhytt med eget badrum ombord på liveaboarden ➔ 3 måltider per dag ombord samt snacks, te, kaffe, vatten, läsk och juice ➔ 6 dykdagar med ca 3-4 dyk per dag (sista dagen 2 dyk) inkl. guide, 12L-flaska, vikter och bälte ➔ Fri Nitrox till nitroxcertifierade ➔ Alla marinparksavgifter och skatter

Pris per dykare: 14 895 SEK
(vill du flyga från annan flygplats, kontakta oss för pris och information)

 

Om du vill ha mer information eller boka en resa, kontakta Scuba Travel.

tala

 

_______________________________________________________________________________________ 

FIRA JUL/NYÅR PÅ BALI, 2017! 

Bali Dive Resort drone

Vi har för tredje året i rad ett toppenerbjudande för jul/nyår på Bali Dive Resort & Spa i Tulamben på Bali. Detta har varit oerhört populärt hos våra resenärer. I år fokuserar vi på att klämma in extra mycket dykning, och du har möjlighet att få mer dykning för pengarna! Se information om dykerbjudanden och reseerbjudande nedan.

Dykerbjudanden för 2 dykare
Om ni är två eller fler personer som väljer att åka på er Bali resa under jul och nyår erbjuder vi riktigt fina erbjudanden för er som vill dyka extra mycket.

“2 för 1” på ert 3:e dyk för dagen - När ni bokar 2 dyk/dag och ni är två betalande dykare som dyker ihop kommer ni att bli erbjudna att genomföra ett tredje dyk samma dag och enbart betala för 1 person. Det tredje dyket måste genomföras på samma dag som de första 2 dyken och samtliga dyk måste genomföras i dykparet.
“2 för 1” på nattdyk- och båtavgifter - Ifall ni dyker tillsammans och väljer att lägga till båt eller nattdyk så behöver enbart 1 person betala för extra avgiften som tillkommer. Utfärder till Amed och Manta Point ingår inte i detta erbjudandet.
“1 dykare och 1 kurs-dykare” - Ifall ditt resesällskap genomför ett kursprogram (enligt nedan) under resan kommer dykaren att kunna medverka på samtliga gratisdyk efter avslutad kurs som kursdeltagaren blir tilldelad enligt nedan paket.

Dykerbjudanden för barn (8 - 15 år) - “En dag vid poolen”
För dig som är på plats mellan 24 - 31 december och har barn mellan 8 - 15 år så kommer det ges tillfälle för barnen att prova på dykning helt utan kostnad!

Kurserbjudanden
Get your PADI in Paradise - PADI Open Water kurs + 1 gratis dyk efter avslutad kurs.
Kostnad 3 400 SEK/person

EANX Specialist - PADI Advanced Open Water kurs + Nitrox kurs + 1 gratis dyk efter avslutad kurser.
Kostnad 3 750 SEK/person

No More a Beginner - PADI Open Water kurs + PADI Advanced Open Water kurs + Nitrox kurs + 2 gratis dyk efter avslutad kurs.
Kostnad 7 050 SEK/person


Resa

Erbjudandet gäller resor med flyg från Stockholm med dagens flygpriser, men vi kan även erbjuda flyg från andra orter. Skicka oss en förfrågan för att få exakt pris och mer information. 

Period: December, 2017 
Resmål: Bali Dive Resort & Spa - Tulamben - Bali


Inkluderat i resans pris: Flyg Stockholm – Denpasar, Bali t/r ➔ Transfer Denpasar flygplats - Bali Dive Resort & Spa t/r ➔ 9 nätter i del i Garden bungalow med frukost på Bali Dive Resort & Spa ➔ 12 landbaserade dyk inkl guide och transfer ➔ Komplett hyra av dykutrustning (exkl. dykdator) ➔ 32 % nitrox till certifierade nitroxdykare ➔ 30 minuters massage utan extra kostnad

Ej inkluderat i resans pris: Jul- (24/12) och nyårsmiddag (31/12) måste inkluderas om du bor på Bali Dive resort under dessa datum + 200 SEK/person/middag ➔ Helpension: +185 SEK per person och dag ➔ Enkelrumstillägg inkl. tranport Seaview/Deluxe: +500 SEK/dag. Garden view: 440 SEK/person ➔ Övriga aktiviteter, måltider och dryck som inte specificeras ovan ➔ Dricks till guider och personal, rekommenderas men är inte ett krav

Bungalow Sea View/ Deluxe Room
Pris per dykare:
 från 25 495 SEK
Pris per icke-dykare: från 22 495 SEK

Bungalow Garden View
Pris per dykare:
 från 24 995 SEK
Pris per icke-dykare: från 21 995 SEK

Family Room (3 personer)
Pris per dykare:
 från 24 995 SEK
Pris per icke-dykare: från 21 995 SEK

Om du vill ha mer information eller boka en resa, kontakta Scuba Travel.

 

 

 

_______________________________________________________________________________________ 

ERBJUDANDE: INDONESIEN, 2017! 

bdr kalimaya

Nyss hemkommen och inspirerad av sin resa till Indonesien (du kan läsa hans reseberättelse här) har Scuba Travels kontorschef Daniel satt ihop två specialerbjudanden till vårt sprillans nya resmål Kalimaya Dive Resort. Kalimaya är även utmärkt att kombinera med Bali Dive Resort & Spa.

Bali Dive Resort & Spa är en av våra mest omtyckta resmål, och det är inte svårt att förstå varför. Här erbjuds god mat, bra stämning, hög standard och rymligt boende, fantastisk service, härlig dykning och vacker natur.

Daniel om dykningen vid Bali Dive Resort & Spa: “Dykningen är en blandning av muck- och korallrevsdykning. Nakensnäckor, räkor, krabbor, muränor osv. Korallreven är på många ställen mycket vackra och har stora fiskstim runtomkring sig, vilket alltid är skönt att se eftersom det tyder på ett hälsosamt rev.

Kalimaya Dive Resort är Scuba Travels nyaste resmål. Det är den första specialiserade dykresorten på East Sumbawa Island och den enda dykoperatör som erbjuder dagsturer till West Komodo Island, Gili Banta och Sangeang-vulkanen.  Här bor man precis vid vattenkanten, och alla måltider avnjuts vid långbord vilket gör att känslan på resorten blir lite som på en liveaboard.

Daniel om dykningen vid Kalimaya Dive Resort: “De bästa korallrev jag någonsin har sett, mångfalden är helt enastående och storleken på korallerna är häpnadsväckande. Jag kan inte säga att jag har varit en dykare som är speciellt fascinerad av koraller men här kommer en vändpunkt i mitt liv som dykare. Att få se så här pass hälsosamma rev är en sann fröjd och få avnjuta dem helt ensam med en liten dykgrupp gör upplevelsen helt fantastisk. Under veckan på Kalimaya Dive Resort stöter vi endast på en enda passerande liveaboard, annars är vi helt ensamma på alla dykplatser. Det finns få sådana här platser kvar på jorden. Varje ny dykplats som vi besöker ger fler och fler intryck och det känns som att revet gör allt för att imponera på oss dykare. Vi får se fiskar som jag aldrig har sett innan; flera olika Rhinopia, Ghostpipe fish, en uppsjö av olika nakensnäckor, Frogfish, mängder av krabbor, Cat shark, reef shark.


Kalimaya Bali map


Kalimaya Dive Resort , 8-nättersresa 

Datum: 2017/2018

Resmål: Kalimaya Dive Resort - East Sumbawa Island - Indonesien

Inkluderat i resans pris: Flyg Stockholm - Denpasar t/r ➔ Transfer flygplats - Hotell i Denpasar ➔ 1 natt i delat dubbelrum på hotell i Denpasar inkl. frukost ➔ Flyg Denpasar - Bima t/r ➔ Transfer Bima - Kalimaya Dive Resort t/r ➔ 7 nätter i delat dubbelrum på Kalimaya Dive Resort ➔ Helpension på Kalimaya Dive Resort ➔ 2 båtdyk per dag ➔ Obegränsad oguidad husrevsdykning efter båtdyken inkl. 1 guidat dyk ➔ Komplett dykutrustning inkl. BCD, 3 mm våtdräkt, mask, fenor, boots, vikter och flaska ➔ Te, kaffe och vatten ➔ Stand up paddle board samt snorkling ➔ Skatter ➔ 10% rabatt på vistelsen på Kalimaya Dive Resort

Pris per dykare:  fr 29 995 SEK


Bali Dive Resort & Kalimaya Dive Resort KOMBO 12-nättersresa 

Datum: 2017/2018

Resmål: Bali Dive Resort & Spa/Kalimaya Dive Resort - Indonesien

Inkluderat i resans pris: Flyg Stockholm - Denpasar t/r ➔ Transfer flygplats - Bali Dive Resort t/r ➔ 6 nätter i del i bungalow med frukost på Bali Dive Resort & Spa ➔ Helpension på Bali Dive Resort ➔ 10 landbaserade dyk inkl guide och transfer ➔ Komplett hyra av dykutrustning (exkl. dykdator) och 32 % nitrox till certifierade nitroxdykare på Bali Dive Resort ➔ Flyg Denpasar - Bima t/r ➔ Transfer Bima - Kalimaya Dive Resort t/r ➔ 6 nätter i delat dubbelrum på Kalimaya Dive Resort ➔ Helpension på Kalimaya Dive Resort ➔ 2 båtdyk per dag ➔ Obegränsad oguidad husrevsdykning efter båtdyken inkl. 1 guidat dyk ➔ Komplett dykutrustning inkl. BCD, 3 mm våtdräkt, mask, fenor, boots, vikter och flaska ➔ Te, kaffe och vatten ➔ Stand up paddle board samt snorkling ➔ Skatter ➔ 5% rabatt på vistelsen på Kalimaya Dive Resort

Pris per dykare:  fr 32 995 SEK

Om du vill ha mer information eller boka en resa, kontakta Scuba Travel.

Kalimaya reef

 

_______________________________________________________________________________________ 

HÖSTLOVSERBJUDANDE: DAHAB - EGYPTEN, 2017! 

dahab

Ta med familjen och spendera höstlovet i Dahab, Egypten. Här finns kända dykplatserna Blue Hole och Canyon, vackra rev samt spännande vrak som kickar igång fantasin. Du har möjlighet att boka in andra aktiviteter eller lägga till dykkurs om du vill lära dig dyka. För dig som redan är dykare har vi sett till att klämma in en massa dykning!

Hotellet Blue Beach Club Dahab ligger precis vid strandkanten vid Dahabs kustlinje och har varit verksamt sedan 1997. På ena sidan finner du de imponerande bergen i Sinai och på den andra stränder som är inramade av palmer och vackra korallrev. Blue Beach Club Dahab erbjuder en bra kombination av prisvärt boende och hjälp med skräddarsydda aktiviter utöver dykningen.  

Datum: 28 okt - 5 nov, 2017 

Resmål: Dahab - Egypten - Röda Havet

Inkluderat i resans pris: Flyg Köpenhamn eller Stockholm – Sharm el-Sheikh t/r ➔ Transfer från flygplats till Blue Beach Club t/r ➔ 8 nätter i delat standardrum på Blue Beach Club inklusive frukost ➔ 5 dagars dykning med 2 dyk om dagen inklusive 12L-flaska, vikter och guide samt 5 dagars obegränsad oguidad dykning efter dagens guidade dyk )

Pris per dykare (Köpenhamn):  10 650 SEK
Pris per dykare (Stockholm):  11 995 SEK
(Vänligen notera att priset kan komma att ändras beroende på aktuell flygkostnad vid bokning)

Om du vill ha mer information eller boka en resa, kontakta Scuba Travel.

dahab dive site

 

_______________________________________________________________________________________ 

SANGAT ISLAND - FILIPPINERNA! 

Sangat

Med flertalet vrak från andra världskriget, vattentemperatur på 28-30 grader året om och häpnadsväckande marint liv har dykningen runt Sangat Island utanför Coron Islands västkust någonting för alla dykare. Om du vill bo på en paradisö och uppleva enastående vrakdykning i tropiska vatten så är detta resmålet för dig!

Med en 300 meter lång sandstrand med vacker, vit sand, klarblått tropiskt vatten och korallrev som myllrar av liv har Sangat Island Dive Resort på bara några år blivit en av de mest populära resorterna för resenärer som uppskattar naturvänliga alternativ samt dykentusiaster från hela världen.

En av de mest extraordinära aspekterna av dykningen runt Sangat Island är närheten till 11 vrak från Andra världskriget. 24 japanska skepp sänktes i området av den amerikanska flottan den 24e september 1944. Du kommer att få möjligheten att dyka på de mest sevärda vraken under din tid här, och få ta del av både områdets unika historia och den imponerande mängd fisk och vackra koraller som nu täcker vraken.


Resa

Datum: 2017 
Resmål: Sangat Island - Coron- Filippinerna - Indiska Oceanen

Inkluderat i resans pris: Flyg Skandinavien – Manila t/r ➔ 1 natt i delat dubbelrum på Hotel Belmont Manila inkl. frukost och flygtransfer ➔ Flyg Manila - Busuangan t/r ➔ Transfers Busuangan – Sangat Island Resort t/r ➔ 9 nätter i delat boende på Sangat Island Resort ➔ 3 buffémåltider per dag ➔ Te och kaffe ➔ 6 dagars dykning inkl. 2 båtdyk/dag, guide, enkelflaska, luft och vikter

Pris per dykare i Hillside Chalet: 27 995 SEK
Pris per dykare i Hilltop Chalet: 28 495 SEK
Pris per dykarei Beachside Chalet: 29 395 SEK
(vill du flyga från annan flygplats, kontakta oss för pris och information)

 

Om du vill ha mer information eller boka en resa, kontakta Scuba Travel.

Okikawa Sangat

 

_______________________________________________________________________________________ 

LIVEABOARD I RÖDA HAVET I NOVEMBER! 

red sea

Flyg med direktflyg från Köpenhamn till Hurghada och hoppa på liveaboarden MV Tala på safarin "Rocky, Daedalus & Zabargad" för endast 15 295 SEK per person. Lämna vardagen en vecka och unna dig ett liveaboard-äventyr! Du kan se vackra koraller, hajar, barracudor, delfiner och mycket mer.

En vecka ombord på en liveaboard i Röda Havet innebär att du bor ombord på en lyxig båt, äter god mat, blir väl omhändertagen av besättning och guider, gör spännande dyk och sist men inte minst så är du med om ett oförglömligt äventyr. På en liveaboard kommer du på ett bekvämt sätt väldigt nära vackra dykplatser och möter fina fiskar samt förhoppningsvis hajar och marina däggdjur.

Vid Daedalus dyker du på väggar täckta av färggranna mjuka och hårda koraller. Du kan förvänta dig att se stim med barracuda, tonfisk, regnbågsfisk och grå revhaj. Med lite tur kan det även dyka upp hammarhaj, rävhaj, delfin och valhaj. Daedalus har även en trädgård fylld med vackra anemoner. Vid Rocky stupar väggarna ner i det djupa havet där höga hornkoraller växer. Här finns flera stora grottor och överhäng som bildar ett perfekt tillhåll för dykare till att titta på förbipasserande hajar. Vid Zabargad hittar du en sandsluttning som leder ner till en brant vägg där man kan se manta och hammarhaj simma runt. Det finns även ett flertal vrak runt ön, där de flesta ännu inte har identifierats.


Resa

Datum: 7-15 nov, 2017 
Resmål: Röda Havet

Inkluderat i resans pris: Direktflyg Köpenhamn – Hurghada t/r ➔ Måltid på flyget ➔ Egyptiskt visum ➔ Mötesassistans på flygplatsen ➔ Alla transfers i Egypten t/r ➔ 7 nätter med del i dubbelhytt med eget badrum ombord på liveaboard ➔ 3 måltider per dag ombord samt snacks, te, kaffe, vatten, läsk och juice ➔ 6 dykdagar med ca 3-4 dyk per dag (sista dagen 2 dyk) inkl. guide, 12L-flaska, vikter och bälte ➔ Fri Nitrox till nitroxcertifierade ➔ Alla marinparksavgifter och skatter

Pris per dykare: 15 295 SEK
(vill du flyga från annan flygplats, kontakta oss för pris och information)

 

Om du vill ha mer information eller boka en resa, kontakta Scuba Travel.

tala

 

_______________________________________________________________________________________ 

SNORKLA MED MANTOR PÅ HÖSTLOVET! 

aveyla

Aveyla Maldives är ett perfekt resmål för både familjer, dykare och icke-dykare. Här har du möjligheten att få uppleva något utöver det vanliga, nämligen att snorkla med inte bara en, två eller tre gigantiska mantor, utan upp till 100 stycken på samma gång! Du bor bekvämt på Aveyla Maldives, ett guesthouse med härlig strand och fint husrev.

Den maldiviska ön Dharavandhoo ligger i Baa atoll mycket nära det omtalade reservatet Hanifaru Bay där mantor skådas i hundratal under mantasäsongen (juni-november). Aveyla Maldives är ett guesthouse på denna lokalbefolkade ö som erbjuder en genuint maldivisk upplevelse, där havet och livet under ytan står i centrum under din vistelse. 

En semester på ett guesthouse ger dig en chans att lära känna den maldivska kulturen och njuta av det rofyllda ölivet som råder i Maldiverna, samtidigt som du får ta del av den dykning som Maldiverna är världskänt för. Havet, reven och dykplatserna är desamma vare sig du bor på en resort eller på ett guesthouse på en lokalbefolkad ö. Priset däremot är det stor skillnad på.


Resa

Datum: 26 okt - 3 nov, 2017 
Resmål: Maldiverna - Asien - Indiska Oceanen

Inkluderat i resans pris: Flyg Sverige – Male t/r ➔ Inrikesflyg Male – Dharavandhoo t/r ➔ Mötesassistans på flygplatsen i Dharavandhoo samt transfer till Aveyla Maldives ➔ 7 nätter i del i dubbelrum på Aveyla Maldives ➔ Helpension ➔ 5 dagars dykning inkl. 2 båtdyk per dag, guide, 12L-flaska, vikter och bälte ➔ 2 guidade snorklingsutflykter till marinreservatet Hanifaru Bay (ingår även för icke-dykare) ➔ Lokala skatter och avgifter

Pris per dykare: från 21 095 SEK
Pris per icke-dykare: från 17 695 SEK

 

Om du vill ha mer information eller boka en resa, kontakta Scuba Travel.

aveyla

 

 

 

_______________________________________________________________________________________ 

ERBJUDANDE: BANDOS - MALDIVERNA, 2017! 

bandos

Just nu erbjuder Bandos Island Resort & Spa i Maldiverna riktigt bra priser! Bandos har allt som Maldiverna är välkänt för; turkosblått hav, underbara kritvita sandstränder och fantastisk dykning! Allt detta ligger bara en kort båtresa på ca 30 min från huvudön Male och den internationella flygplatsen. 

Det är en ganska liten resort med 225 rum med flera olika barer, caféer och restauranter att välja mellan. Boende finns att välja mellan på flera nivåer från traditionella s.k. water villas, mer exklusiva jacuzzi beach villas till garden villas. Det finns också standard & deluxe rum för dig som ämnar ägna mest tid åt alla öns aktiviteter såsom dykning, windsurfing, träna på det högklassiga gymmet eller njuta av en härlig spa behandling.

Inget besök till Maldiverna är komplett utan att besöka den fantastiska undervattensvärlden. Även för dig som inte vill dyka med apparat utan bara snorkla så är Bandos utmärkt. Åk på en utflykt med någon av öns rymliga båtar, s.k. dhonis” och möt havets vackra varelser. Dive Bandos, öns lokala dykcenter, känner till varje del av Male-atollens över 40 olika dykplatser. Bandos är en av få öar som har en egen tryckkammare på plats för sina gästers säkerhet.  


Reseperiod: 14 juni - 31 oktober 2017
Bokningsperiod: 14 juni - 31 oktober 2017
Resmål: Bandos - Maldiverna - Indiska Oceanen

Inkluderat i resans pris: Flyg Skandinavien - Male t/r ➔ Speedboat transfer Male - Bandos ➔ 7 nätter i delat Classic Room inkl. frukost ➔ 10 stranddyk inkl. vikter och flaska ➔ Erbjudande: Uppgradering till halvpension utan extra kostnad ➔ Erbjudande: Betala enbart för 5 nätter

Juli
Pris per person i delat dubbelrum: från 21 895 SEK (spara 5 100 SEK)
Pris per person i enkelrum: 25 195 SEK (spara 6 500 SEK)

Augusti
Pris per person i delat dubbelrum: från 22 995 SEK (spara 5 700 SEK)
Pris per person i enkelrum: 27 395 SEK (spara 7 400 SEK)

September
Pris per person i delat dubbelrum: från 18 995 SEK (spara 5 500 SEK)
Pris per person i enkelrum: 22 895 SEK (spara 6 700 SEK)

Oktober
Pris per person i delat dubbelrum: från 18 995 SEK (spara 5 500 SEK)
Pris per person i enkelrum: 22 895 SEK (spara 6 700 SEK)

Om du vill ha mer information eller boka en resa, kontakta Scuba Travel.

batfish

 

_______________________________________________________________________________________ 

ERBJUDANDE: DAHAB - EGYPTEN, 2017! 

dahab

Nu har vi även ett erbjudande till Dahab, Egypten. Här dyker du med allt från små tropiska revfiskar till bjässar som hajar, mantor, dugonger,  majestätiska valhajar. Dessutom finns här kända dykplatserna Blue Hole och Canyon, samt spännande vrak som kickar igång fantasin. Lägg till sol, kristallklart hav, vackra rev och du har vårt resmål.

Hotellet Blue Beach Club Dahab ligger precis vi strandkanten vid Dahabs kustlinje och har varit i verksamhet sedan 1997. På ena sidan finner du de imponerande bergen i Sinai och på den andra stränder som är inramade av palmer och vackra korallrev. Blue Beach Club Dahab erbjuder en bra kombination av prisvärt boende och hjälp med skräddarsydda aktiviter utöver dykningen.  

Datum: Oktober, 2017 (går även att resa andra datum)

Resmål: Dahab - Egypten - Röda Havet

Inkluderat i resans pris: Flyg Stockholm – Sharm el-Sheikh t/r ➔ Mötesassistans på flygplatsen samt transfer till Blue Beach Club t/r ➔ 8 nätter i delat standardrum på Blue Beach Club inklusive frukost ➔ 5 dagars dykning med 2 dyk om dagen inklusive flaska, vikter och guide samt 5 dagars obegränsad oguidad dykning efter dagens guidade dyk ELLER Open Water-kurs inklusive komplett dykutrustning under kurs (certifieringsavgift och manual ej inkluderat)

Pris per dykare:  från 12 695 SEK
Pris per dykare med OW-kurs: från 13 495 SEK
Enkelrumstillägg: 2000 SEK

Om du vill ha mer information eller boka en resa, kontakta Scuba Travel.

moray eels

 

_______________________________________________________________________________________ 

Bland mantor och hajar på Yap!

Yap manta ray bay resort

Yap i Mikronesien är allra mest känt för sin stora mängd mantor, sitt klarblå vatten och flertalet revhajar. En otroligt häftig kombination som kommer att göra din dyksemester till något alldeles extra. Dyk med dessa underbara varelser samt njut av lyxen på Manta Ray Bay Resort.

Manta Ray Bay Resort firar i år (2016) 30-årsjubileum och detta gör de genom ett galet bra erbjudande. Så vill du uppleva en av våra bästa dykdestinationer? Då är det definitivt läge nu! Kika på vårt erbjudande nedan.  

ERBJUDANDE:
Vår specialdeal innebär att du som bokar en vistelse på 7 nätter får bo 3 nätter utan kostnad. Denna deal inkluderar alltså 10 nätter på Manta Ray Bay Resort med frukost, sen utcheckning, 10 båtdyk, alla flyg samt hotellnätter längs med flygresan. Pris per person fr. 31 495 SEK. PDF med mer utförlig information om detta erbjudande och vad som ingår etc. hittar du genom att klicka här (prisexemplet i PDF:en är redan rabatterat). 

Just detta erbjudande är beräknat på en resa i november 2016, men du kan välja att resa när du vill under år 2016 samt år 2017. Erbjudandet gäller endast för nya bokningar. Kontakta oss för att få ett exakt pris från din flygplats samt för de datum du önskar resa, skicka oss en förfrågan!

Yap manta ray bay resort
_______________________________________________________________________________________ 

SYDAFRIKA - EN HAJUPPLEVELSE!

dyk med haj

När träffade du på en haj senast? Aliwal Shoal i Sydafrika är den perfekta platsen för dig som önskar dyka med hajar; här har du chans att träffa på upp till 80 hajar på en och samma gång under ett s.k. "betat hajdyk". Dessutom kan du dyka på två fina vrak samt bland många arter av hård- och mjukkorall och ett stort utbud av tropiska samt subtropiska fiskarter. Aliwal anses vara en strålande plats för dykare som söker äventyr. 

Vi har tagit fram ett förslag där du bor 7 nätter i Aliwal och önskar du kan du förlänga med några dagars jeepsafari bland lejon och elefanter i Hluhluwe Game Reserve. Datumen nedan är endast ett exempel, du kan välja att resa när du vill under 2017. Priset påverkas av flygpris samt platstillgång.


Exempel på datum:
11 - 19 november, 2017 
Pris per dykare: fr. 21 195 SEK
Inkluderat i priset: Flyg Köpenhamn – Durban t/r, Hyrbil för 2 personer för hela vistelsen, 7 nätter i delat dubbelrum med badrum på Blue Marlin Hotel, Frukost, 9 dyk i Aliwal Shoal inkl. guide, flaska och vikter, 1 betat hajdyk i Aliwal Shoal, Dyktillstånd.

Förläng med Hluhluwe Game Reserve:
Datum: 19 - 21 november, 2017
Pris per person: fr. 4 650 SEK
Inkluderat I priset: 2 nätters boende i Hluhluwe inkl. helpension, 3 st jeep-safaris med guide, Hyrbil.


Kontakta oss för mer information samt för att få ett exakt reseförslag med pris från din utreseort, skicka oss en förfrågan!_______________________________________________________________________________________ 

NYTT RESMÅL - KAP VERDE

dyk med haj

Långa sandstränder, amhaj, sandtigerhaj, olika typer av muränor, knölvalar (feb-maj), sköldpaddor, vackra vyer, sol, sol och ännu mer sol. Det här är bara en liten del av de upplevelser du får på vårt nya resmål, Kap Verde. Dessutom är det en relativt kort flygresa. Vi erbjuder boende på två olika öar på Kap Verde, Sal Island och Boa vista Island. Du kan välja att semestra på enbart en av dem eller kombinera förlänga semstern genom att bo en vecka på vardera ö. Sal Island kan du resa till året runt, medan dykcentret på Boa Vista Island har öppet juni - oktober. 

Vi har tagit fram två exklusiva erbjudanden. Datumen nedan är endast ett exempel, du väljer själv resdatum! Under vinterhalvåret finns det charterflyg på torsdagar från Stockholm, medan det under sommaren är reguljärflyg osm gäller. Priset påverkas av flygpris samt platstillgång.


Exempel på datum:
10 - 17 nov 2017 
Pris per dykare: fr. 16 175 SEK
Pris per icke-dykare: fr. 13 675 SEK
Inkluderat i priset: Flyg Stockholm - Sal t/r ➔ Transfer Sal Airport - Hotel t/r ➔ 7 nätter i del i dubbelrum på Dunas de Sal Hotel med frukost ➔ 5 dagars dykning inkl. 2 båtdyk per dag, guide, 12 L flaska och bälte.

 

Exempel på datum: 20 okt - 3 nov 2017 
Pris per dykare: fr. 23 895 SEK
Pris per icke-dykare: fr. 18 395 SEK
Inkluderat i priset: Flyg Stockholm - Sal t/r ➔ Transfer Sal flygplats - Hotell t/r ➔ 7 nätter i del i dubbelrum på Dunas de Sal Hotel med frukost ➔ 5 dagars dykning i Sal inkl. 2 båtdyk per dag, guide, 12 L flaska och bälte ➔ Inrikesflyg Sal - Boa Vista t/r ➔ Transfer Boa Vista flygplats - Hotell t/r ➔ 7 nätter i del i dubbelrum på Hotel Estoril incl. breakfast ➔ 5 dagars dykning i Boa Vista inkl. 2 båtdyk per dag, guide, 12 L flaska och bälte.


Kontakta oss för mer information samt för att få ett exakt reseförslag med pris från din utreseort, skicka oss en förfrågan!


kap verde dykresa

_______________________________________________________________________________________ 

VULKANÖN EL HIERRO!

el-hierro-dykning

Nytt resemål, El Hierro på Kanarieöarna. En liten oexploaterad ö, där dykning och vandring är de stora dragplåstren. Naturen är otroligt vacker på denna vulkanö och dykningen mångsidig. Här dyker du i Atlanten bland stora fiskstim, barrakudor, mantor, samt underbar makro. Du har även möjligheten att få dyka i en vulkankrater.

Våra två erbjudande för El Hierro gäller för resor under hösten 2016 och våren 2017, du väljer själv exakta resdatum. 

1 veckas-paketet: ➔ Flyg Skandinavien – Las Palmas t/r ➔ Flyg Las Palmas – El Hierro t/r ➔ Transfer El Hierro flygplats - Lägenhet t/r ➔ 7 nätter med del i lägenhet på La Restinga apartments ➔ 5 dagars dykning inkl. 2 båtdyk per dag, guide och transfers.
Pris per dykare: 13 995 SEK
Pris per icke-dykare: 11 275 SEK

2 veckors-paket: ➔ Flyg Skandinavien – Las Palmas t/r ➔ Flyg Las Palmas – El Hierro t/r ➔ Transfer El Hierro flygplats - Lägenhet t/r ➔ 13 nätter med del i lägenhet på La Restinga apartments ➔ 5 dagars dykning inkl. 2 båtdyk per dag, guide och transfers ➔ 1 natt med del i dubbelrum på hotell i Las Palmas under hemresan.
Pris per dykare: 14 895 SEK
Pris per icke-dykare: 12 295 SEK

Kontakta oss för ett komplett reseförslag från din flygplats samt önskade datum, skicka oss en förfrågan!

el-hierro

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0)301 221 00
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.